PurePower Carbo Race hyldeblomst

Danske PurePower har udviklet en effektiv og velsmagende Carbo Race energipulver med elektrolytter og smag af hyldeblomst.

Carbo Race er elektrolytter og energi i et og samme produkt. Så her får du alt hvad du skal bruge af salte og mineraler for holde kroppen hydreret og undgå kramper og dehydrering. Samtidig tilfører Carbo Race også energi til kroppen, så du kan yde dit maksimale. Carbo Race med hyldeblomst fås i 3 størrelser - 1,5 kg, 3 kg og 5 kg.

Besøg af PurePower

Vi har haft besøg af Jesper fra PurePower til en snak om deres nye Carbo Race med hyldeblomst. Vi snakker lidt om udviklingen af hyldeblomst varianten, og hvordan du bruger den mest hensigtsmæssig før, under og efter din træning.

Carbo Race hyldeblomst

Hyldeblomst er en hvid blomst, og findes mange steder i den danske natur. Hyldeblomst er populært at lave saft og læskedrik af, og har en dejlig frisk smag. Blomsten kan også bruges til is og kage og er meget dekorativ.

Hyldeblomst er også kendt som en lægeplante, og kan efter sigende virke både feberstillende og sveddrivende og hjælpe mod influenza og forkølelse og har et højt indhold af A og C vitamin.

Læs mere og se PurePower's andre produkter her.

Tekst fra videoen

Hejsa og velkommen her hos Cykelpartner

I dag har vi besøg af Jesper fra PurePower, som vil præsentere den nye og forbedret hyldeblomst Carbo Race, som han har taget med.

Velkommen Jesper

Vi skal snakke om denne her nye og forbedret Carbo Race med hyldeblomst i har lavet. I har simpelthen været tilbage i laboratoriet og testet og fundet en ny og bedre opskrift

Vi vil simpelthen ramme den naturlige smag af hyldeblomst, så godt som overhovedet muligt.

Det er lykkedes, og den er på hylderne igen, og det er både med elektrolytter og forskellige kulhydrater, så der er det hele i.

Så det er både til og under man er aktiv?

Liger præcis, den er rigtig god til en opvarmning til cykelturen, når man går hjemme og får lidt at drikke, så man har depoterne fyldt godt op inden man skal afsted. Både saltdepoterne og kulhydraterne.

Nu nævner du selv det med elektrolytter. For dem der ikke lige er med på hvad elektrolytter er, hvad gør det godt for?

Elektrolytter, det er salte, og det hjælper mod dehydrering og kramper ved at binde væsken bedre til kroppen så man ikke dehydrere.

Så der er både lidt for at man ikke dehydrere, men også energi så man får lidt mere gang i musklerne.

Den smager dejlig frisk. Der er ikke så meget farve i, men det behøver der selvfølgelig heller ikke at være.

Hyldeblomst er en meget neutral farve. Den er vel hvid sådan en hyldeblomst.

Det kendetegner mange af vores produkter, at vi har den her danske sødme smag, som folk har lyst til at spise og drikke.

Bærsmag kan godt være lidt kraftige og syntetiske i smagen, men denne her er meget mild.

Det er jo også den naturlige vare, og vores mål er jo også at slutbrugeren skal have lyst til at drikke det.

Man skal ikke sidde og tænke, dette er noget jeg skal have, men noget jeg har lyst til.

Vi har brugt mange af vores kunder og ambassadører, og spurgt dem til hjælp, for at finde ud af hvordan det skal smage.

Så i samarbejde med dem rammer vi slutproduktet med den gode smag af hyldeblomst

Nu vi snakker om den her Carbo Race. Nu nævnte du lige cykling før, men den kan vel også bruges hvis du løber eller svømmer, eller andre former for krævende sport.

Lige præcis. Carbo Race er en sammensætning af forskellige typer af kulhydrater, som man har brug for på den ene eller anden måde. Der er de hurtigvirkende kulhydrater, og så er de lidt langsomvirkende kulhydrater.

Så når man drikker Carbo Race, så får man lidt af det hele.

Og det er som sagt inden man skal afsted på træningstur, eller et løb, man skal sørge for at gå hjemme og drikke en flaske stille og rolig, så man bliver fulgt godt op.

Det skal selvfølgelig ikke erstatte en god morgenmad

Er der nogle retningslinjer, eller tommelfingerregel for hvor meget man skal drikke for under og efter et løb, så man ikke dehydrere

Man skal altid sørge for at være godt ”loaded”, og man skal heller ikke drikke det for hurtigt.

Men en 600ml flaske en time til halvanden før man skal afsted. Så har man både fået væske, og man har fået nogle kulhydrater og nogle salte, så man er klar til at komme ud og præstere. Og samtidig står man ikke og skal rende på toilettet hele tiden.

Hvis man drikker det for hurtigt, og ikke får det optaget, så skal man bare tisse hele tiden. Så det gælder om at drikke det langsomt over en længere periode.

Nu vi snakker PurePower. I holder jo til her i Danmark, ikke så langt fra Cykelpartner.

Men i producerer og udvikler også i Danmark?

PurePower er udviklet i Danmark, og alt foregår i Harre.

Det er jo ikke kun Carbo Race i laver. I har også andre produkter, som f.eks. jeres havrebar med chokoladesmag, jeres recovery produkter, både som drik og bar.

Vi har en recovery drik og en recovery bar som vores kunder også er rigtig glade for. Hvor du både for kulhydrater og proteiner samlet i en mundfuld.

Så har vi vores energibarer, som er en sund og naturlig bar uden nogen form for konserveringsmidler. Den er populær både som snack før og under et løb og som mellemmåltid. Det er en god kraftfuld havrebar der både giver energi og mætter i maven.

Det var lidt om den nye Carbo Race med hyldeblomst, som PurePower lige har lanceret igen i en ny og forbedret udgave og den er lige landet i butikkerne igen.

Den fås i 3 forskellige størrelser. 1,5 kg, 3 kg og 5 kg. Og så fås den også i powerbags, som er poser med portionsbreve der er gode at have med i tasken på cykelferie osv.

Er den nem at dosere?

Vi anbefaler folk at lære at brugers deres sportsprodukter og energiprodukter, lige så vel som de lære at cykle.

Det gælder både gels og snacks.

Nogen reagere anderledes på det end andre. Til nogen passer vejledningen og andre skal have lidt mere eller lidt mindre.

Det vi plejer at sige til folk, som måske kun skal køre en kortere tur, det er at sørg nu for at få noget energi, selvom i mener at i ikke har brug for det. I skal tænke på jeres restitutionsfase.

Kroppen skal have noget at genopbygge af når du kommer hjem.

Det er jo et kalorieregnskab man skal have til at gå op, men skal bare ikke komme hjem og være helt tømt, for så er kroppen bagud fra start.

Populære produkter fra PurePower