7 anmeldelser
Purepower har forbedret deres allerede populære Hydro-drik med bærsmag. Efter ønske fra kunderne er den populære drik nu blevet tilført mere salt, og produktet er gjort mere naturligt idet et sødemiddel og et kunstigt farvest…
Læs mere
Vejl.: 58,00
DKK 37,95
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Purepower har forbedret deres allerede populære Hydro-drik med bærsmag. Efter ønske fra kunderne er den populære drik nu blevet tilført mere salt, og produktet er gjort mere naturligt idet et sødemiddel og et kunstigt farvestof er blevet erstattet af sucralose og rødbedepulver. Den nye optimerede Hydro smager forsat lige så lækkert som før og indholdsstofferne er de samme. Kun designet og farven er ændret, så den færdige drik nu er svagt lyseblå. PurePower Hydro brusetabletter er den nemmeste måde at undgå dehydrering.

Når du bruger din krop fysisk og sveder, vil du automatisk begynde at miste væske, og sammen med væsken mister du også de vigtige elektrolytter. Elektrolytter er næringssalte og mineraler, der er nødvendige for at opretholde en naturlig væskebalance. Et væsketab på blot 2% kan derfor nedsætte din ydeevne med op mod 20%. Når du træner eller er i konkurrence, er det ikke nok, at indtage væske undervejs, hvis der ikke samtidig er elektrolytter blandet i dit indtag. Dem får du med PurePower Hydro.

PurePower Hydro er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Som en ekstra lille bonus bør det nævnes, at tabs med elektrolytter er med til at forebygge tømmermænd.

Anvendelse
PurePower Hydro brusetabletter bruges af dig som ønsker at træne uden, at tilføre kulhydrater (sukker), eksempelvis fordi du ønsker vægttab i forbindelse med din træning. De er desuden nødvendige til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller over længere tid.

Du kan også kombinere Hydro med f.eks. Carbo Race Lemon eller Neutral, og på den måde kan du forbedre din væskebalance, samtidig med at du tilfører musklerne brændstof. PurePower Hydro kan med fordel bruges før, under og efter træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor ofte du bør indtage det, afhænger af, hvilken sport du dyrker.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 20 tabletter
  • Smag: Bær
  • Surheds regulerende midler: citronsyre & kaliumcarbonat
  • Farve: Lyserød/pink
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 1 tablet PurePower Hydro til 200 - 500 ml. vand
  • Kan anvendes: Før, under og efter træning
  • Indeholder ingen kalorier

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Hydro er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). Pure Power fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Hydro er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. dagsdosis
4 tabl. = 16 g
Pr. 100 ml drik
(1 tabl. i 200 ml vand)
Energi 152kJ/36kcal 19kJ/4,5kcal
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrater 4,8 g 0,6 g
- heraf sukkerarter 2,8 g < 0,5 g
- heraf polyoler 2,8 g < 0,5 g
Protein 0 g 0 g
Salt 2,36 g  0,295 g
Vitamin E 7,2 mg  0,9 mg (7,5%*)
Niacin (vit. B3) 9,6 mg  1,2 mg (7,5%*)
Vitamin B6 0,84 mg  0,11 mg (7,6%*)
Natrium 915,2 mg  114,4 mg
Magnesium 225 mg  28,13 mg (7,5%*)

Ingredienser: Surhedsregulerende midler: citronsyre E330 & natriumhydrogencarbonat, glukose, konsistensmiddel: sorbitoler, magnesiumcarbonat, rødbedepulverkoncentrat, aromaer, sødestof: sucralose, konsistensmiddel: polyethylenglycol, DL-alpha-tocopherlylacetat (E-vitamin), nikotinamid (niacin), pyridoxinhydrochlorid (vitamin B6).

Kan indeholde spor af laktose.

 * Af anbefalet daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og derover.

** ADT ikke fastlagt

Produktet kan indeholde spor af laktose.

Dosering: 1 tablet til 200 - 500 ml. vand. Daglig dosis max. 4 tabletter.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477903003

14-03-2019
08-11-2018
super nemt, smager godt.
27-07-2018
Men pas på mave tarme systemet. 1 pille i dine cykle dunke ( 0.7 l) er passende på de lange landevejs ture (》 100km bane). Smager fint og giver formodentligt en god balance med udsættelse af syre i benene.
25-06-2018
Dejlig frisk smag
04-06-2018
24-05-2018
Jeg er rigtig glad for varen. Det er en dejlig frisk og lækker smag.
13-05-2018
super nemt at blande med vand - smager fortrinligt.