PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget som for eksempel, cykling, løb, triatlon, roning eller …
Læs mere
Vejl.: 159,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 149,00 / stk
3 stk 139,00 / stk
5 stk 129,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget som for eksempel, cykling, løb, triatlon, roning eller MTB. Udover kulhydrater, som er benzinen til dine muskler, er der tilsat elektrolytter til denne energidrik.

Elektrolytter er næringssalte og mineraler, der er nødvendige for at opretholde en naturlig væskebalance. Når du træner eller er i konkurrence, er det derfor ikke nok at indtage væske undervejs, hvis elektrolytterne ikke er blandet i dit indtag. PurePower Carbo Race Elektrolyt er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Ved at indtage PurePower Carbo Race Elektrolyt sikrer du den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Ved at indtage kulhydrater, tilfører du næring til dine muskler, og når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, hjælper det med at vedligeholde din væskebalance. PurePower Carbo Race Elektrolyt kan med fordel bruges før og under træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor ofte du bør indtage det, afhænger af, hvilken sport du dyrker.

MTB, BMX eller håndbold er eksplosive sportsgrene, og PurePower Carbo Race Elektrolyt kan bruges både før, under og efter aktiviteten. Energidrikken skal kun indtages, hvis aktiviteten overstiger 45 min. Du kan læse meget mere om, hvordan energidrikken skal indtages før, under og efter den eksplosive aktivitet her.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan også bruges til udholdende aktiviteter såsom cykling, svømning, triatlon og løb. Videnskabelige undersøgelser viser, at din evne til at være udholdende kan forbedres drastisk ved hjælp af korrekt energi- og væskeindtag. Hvis du ønsker at vide mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, kan du læse meget mere her. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 1,0 kg
  • Smag: Appelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1600 kj / 380 kcal 960 kj / 228
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 96 g 77 g
- heraf sukkerarter 34 g 27 g
Kostfibre 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,5 g 1,2 g
Magnesium 45 mg ∗15% 36 mg ∗ 12%
Kalium 250 mg 200 mg

% af anbefalede daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og opefter.

Dosering: 60 gram opløses i 750 ml vand. En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477924305

Ingen anmeldelser af dette produkt.