Pure Power er en dansk virksomhed, som producerer sportsernæring i højeste kvalitet. Pure Power udvikler deres produkter med stor hjælp fra professionelle elite sportsudøvere, som ved hvad det kræver at træne på allerhøjeste …
Læs mere
Vejl.: 159,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 149,00 / stk
3 stk 139,00 / stk
5 stk 129,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Pure Power er en dansk virksomhed, som producerer sportsernæring i højeste kvalitet. Pure Power udvikler deres produkter med stor hjælp fra professionelle elite sportsudøvere, som ved hvad det kræver at træne på allerhøjeste niveau.

Denne udgave af Carbo Race Elektrolyt har en mild og frisk smag af blåbær, uden en syntetisk bismag, som noget sportsernæring kan have. 

Anvendelse

Carbo Race Elektrolyt, er for dig der dyrker sport under varme forhold eller sport hvor du sveder meget og derfor bruger ekstra af dine væske depoter.

Carbo Race Elektrolyt, bidrager med den nødvendige mængde af energi til at yde, samtidig med, at din væskebalance er i orden. Du kan derfor koncentrere dig om dine sportslige præstationer, fremfor kroppens tilstand. Indholdet af elektrolytter vil samtidig minimere din risiko for kramper både under og efter træning, da din saltdepoter og væskebalance bidrager til denne heldige sidevirkning.

Specifikationer

  • Carbo Race Elektrolyt
  • Smag: Blåbær
  • 1,0 kg.
  • Energi: Isomaltulose, fruktose og maltodextrin
  • Surhedsregulerende midler: Citronsyre og natriumcitrat
  • Farve: Rødbede og spirulina
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 50 gram pr. 600 ml.
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram Pr. liter færdig drik
Energi 1607 kj / 378 kcal 1286 kj / 302 kcal
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 95 g 76 g
- heraf sukkerarter 64 g 51 g
Kostfibre 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 1,4 g 1,1 g
     
     

Dosering: 50 gram opløses i 600 ml vand. En strøgen 50 ml. måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477932300

Ingen anmeldelser af dette produkt.