PurePower har endelig skabt en elektrolyt-version af deres populære Carbo Race energi-drik med citrus-smag. Denne energidrik er lavet specielt til dig, der træner/konkurrerer under varme forhold eller dyrker en sport, der med…
Læs mere
Vejl.: 170,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PurePower har endelig skabt en elektrolyt-version af deres populære Carbo Race energi-drik med citrus-smag. Denne energidrik er lavet specielt til dig, der træner/konkurrerer under varme forhold eller dyrker en sport, der medfører, at du sveder meget. Foruden de nødvendige kulhydrater, der er benzinen for dine muskler, indeholder dette pulver nemlig også elektrolytter, der er med til at holde væskebalancen ved lige.

Elektrolytter er de næringssalte og mineraler som din krop har brug for, når den skal opretholde en sund væskebalance. Under træning og konkurrence kan du indtage al den væske du vil, men uden elektrolytter, vil det ikke hjælpe meget til at holde væskebalancen ved lige. Carbo Race Elektrolyt bliver løbende evalueret gennem PurePowers samarbejde med en række idrætsudøvere på top-niveau, der hjælper med at sikre, at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal.

Anvendelse
Når du drikker PurePower Carbo Race Elektrolyt sikrer du, at din krop får den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Ved at indtage kulhydrater, tilfører du kroppen den næring dine muskler har brug for. Når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, holder du din væskebalance ved lige.

Du kan med fordel drikke Carbo Race Elektrolyt før og under træning eller konkurrence. Mængden af energidrik du skal indtage og hvor ofte afhænger af hvilken sport du dyrker. MTB, BMX og håndbold er f.eks. eksplosive sportsgrene, hvor PurePower Citrus sagtens kan bruges både før og under aktiviteten. Bemærk at energidrikken kun skal indtages, hvis du træner i mere end 45 min.

Cykling, svømning, triatlon og løb stiller store krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din udholdenhed forbedres drastisk hvis du indtager de rette mængder energi- og væske på de rigtige tidspunkter. Ønsker du at lære mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, og søger du generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 1,0 kg
  • Smag: Citrus
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower Carbo Race Elektrolyt bliver fremstillet under nøje kontrol af de danske myndigheder, og energidrikken er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produktet bliver det løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

  Pr. 100 gram
Energi 1578 kj / 372 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 90 g
- heraf sukkerarter 61 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 1,39 g = 23%*
Magnesium 500 mg = 10,7%*
Natrium 560 mg

Af referanceindtag for en voksen gennemsnitligperson (8400 kJ/2000 kcal)

Ingredienser:
Maltodextrin 31%, fruktose 31%, isomaltolose 30%, magnesiumcitrat, surhedsregulerende middel: citronsyre E330, naturlig aroma, natriumcitrat E331, natriumchlorid, antiklumpemiddel: silicumdioxid E551, farvestif: riboflacin

Af referanceindtag for en voksen gennemsnitligperson (8400 kJ/2000 kcal)

Dosering: 60 gram opløses i 750 ml vand. En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477910308

Ingen anmeldelser af dette produkt.