Proteinbar

En proteinbar bidrager til vedligeholdelse af din muskelmasse efter et hårdt træningspas. – og samtidig kan en proteinbar bidrage til en øget muskelmasse. Mange cykelryttere og løbere indtager proteinholdige produkter umiddelbart efter endt træningspas, da proteinbaren hjælper med at stille den værste sult, så du ikke ender i slikskuffen! 

Hos Cykelpartner kan du finde et lækkert udvalg af proteinbarer fra High5, Powerbar og PurePower. 

Proteinbar

En proteinbar kan bruges til flere forskellige ting, men for langt de fleste bruges dette produkt til genopbygning af muskler efter endt træning. 

Proteinbarer kaldes også for en restitutionsbar eller recoverybar og udmærker sig ved at indeholde ingredienser, som hjælper muskelfibrene med at genopbygge sig hurtigere efter endt træning. Når man træner hårdt, så ødelægges kroppens muskelfibrene, og disse skal efterfølgende genopbygges. Til denne genopbygning skal kroppen bruge protein og derfor er det en rigtig god ide at tilføre kroppen ekstra protein i form af proteinbar.

Hvis man gerne vil opbygge sin muskelmasse størrelsesmæssigt, så kan man dog også benytte sig af proteinbarer både før og under træning.

Hos Cykelpartner.dk kan du købe proteinbar på tilbud, nogle af de bedste proteinbarer på markedet, samt sunde og veganske proteinbarer.