Dette poleringsmiddel fra Muc-Off er fuldstændig enestående. Det har den geniale effekt, at det ikke bare giver et fantastisk finish og det lækreste shine på cyklen, men det fylder også mindre ridser ud, så cyklen får en helh…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette poleringsmiddel fra Muc-Off er fuldstændig enestående. Det har den geniale effekt, at det ikke bare giver et fantastisk finish og det lækreste shine på cyklen, men det fylder også mindre ridser ud, så cyklen får en helhed og næsten ser ud som ny.

Anvendelse
Du skal anvende dette Miracle Shine poleringsmiddel fra Muc-Off når din cykel trænger til at blive frisket op. Sørg for at vaske din cykel først, så der ikke sidder overfladesnavs på den. Inden brug skal flasken rystes grundigt, og derefter skal du påføre en lille smule Miracle Shine på en mikrofiberklud; vent herefter 30-45 sekunder, og påfør nu poleringsmiddelet. Det er vigtig, at du ikke gør det i direkte sollys eller lader middelet tørre ud på stellet. Du kan sagtens påføre flere lag, men der skal være en pause på 24 timer imellem hver polering. 

Specifikationer

  • Poleringsmiddel
  • Fluor Polymer teknologi
  • Reducerer vaske- og vedligeholdelsestiden
  • Silikoneolier
  • Afviser vand- og luftforurenende stoffer
  • Fjerner ufuldkommenheder
  • Fylder mindre ridser ud

Kvalitetsniveau
Muc-Off Miracle Shine garanterer høj kvalitet og beskyttelse. Din cykel får en dyb og luksuriøs glans, som aldrig set før. Du får ikke alene fantastiske reflekterende resultater, du får også et poleringsmiddel, der dækker de behandlede områder med et mikroskopisk lag, som beskytter mod luftforurerende stoffer, dette kaldes også Flour Polymer Teknologi. Hvis du vil have en finish, der skinner som ny, samt en funktion der gør at vandet preller at stellet, så skal du købe denne Muc-Off Miracle Shine.

EAN: 5037835947007

Ingen anmeldelser af dette produkt.
947.pdf 0.20 mb