Muc-Off - Verdens førende plejeprodukt til din cykel

Muc-Off

Muc-Off

Muc-Off - Verdens førende plejeprodukt til din cykel

Muc-Off er mange cykelrytteres foretrukne brand når det kommer til rengøring og vedligehold af deres cykel. Blandt vores sortiment finder du gode produkter indenfor rengøringsprodukter, pudse- og poleringsmidler, kædeolie og meget, meget mere. 

Muc-Off til rengøring og vedligeholdelse af din cykel

Muc-Off - Effektiv rengøring af din cykel

Blandt vores rengøringsprodukter fra Muc-Off finder du mere end 60 forskellige produkter, med hver deres specifikke egenskab. 

Den klare favorit blandt vores kunder er den klassiske Bike Cleaner, som kommer i den ikoniske pink emballage. Men denne variant er blot én ud af mange, og de er alle særdeles effektive på hver deres område. 

Kernen i Muc-Offs rengøringsserie er deres biologisk nedbrydelige rengøringsmidler, som foruden at være yderst effektive også er skånsomme mod miljøet og dine cykelkomponenter. 

Muc-off Chain Cleaner

En ren og velsmurt cykelkæde øger køreglæden - og også her indeholder Muc-Off´s sortiment af kæderens særdeles gode produkter.

Mange er også glade for at anvende deres kæderenser, som er et stykke værktøj designet specifikt til rengøring af cykelkæder.

Innovativt og bæredygtigt

Muc-Off har en meget innovativ tilgang til produktudvikling og arbejder kontinuerligt på at forbedre deres produkter, så de bliver endnu mere effektive og bæredygtige. 

Effektivitet og bæredygtighed går ikke altid op i en højere enhed, men den præmis godtog Muc-Off ikke og derfor er de hvor de er i dag - på en topplacering blandt cykelryttere verden over.  

Muc-Off kædeolie til alle forhold

Blandt vores sortiment af kædeolie finder du over 20 forskellige produkter fra Muc-Off.

Fælles for alle deres olier er, at de er udviklet med henblik på at sikre en optimal smøring, som er det der skal til for at reducerer friktion og slid på kæden og forlænge kædens levetid.

En af nøgleegenskaberne ved Muc-Offs kædeolie er oliens evne til at trænge dybt ind i kæden og sikre beskyttelse til hvert eneste led. 

Vores bedst sælgende kædeolie fra Muc-Off er deres Dry Lube variant, som er velegnet til brug under tørre vejrforhold. Blandt sortimentet finder du også kædeolie som er velegnet til kørsel under våde forhold, samt kædeolie der kan anvendes hele året rundt, uanset vejrforhold.

Cykler du meget anbefaler vi altid at du investerer i en våd og tør olie, i stedet for at vælge en all weather kædeolie. 

Om Muc-Off

Muc-Off er kendt for at udvikle de mest innovative plejeprodukter til din cykel. Det hele startede helt tilbage i 1991. Rex og Marilyn Trimnell satte det hele i gang efter at have designet og fremstillet verdens første dobbeltkronede forgaffel. Herefter skabte Rex en perfekt pink spray til at rengøre cykler med og ikke længe herefter blev brandet Muc-Off født.

I dag er Muc Off et af de mest populære mærker til top ryttere og motionister. Følg med her på siden, hvor du altid kan se et stort udvalg af Muc-Off plejeprodukter til rengøring og vedligeholdelse af din cykel.