2 anmeldelser
Med denne Wet Lube fra Muc-Off får du en kædeolie, der er ultra holdbar, og som er specielt udviklet til at udmærke sig over lange distancer samt i våde og mudrede forhold. Kædeolien er bionedbrydelig den reducerer friktion o…
Læs mere
Vejl.: 109,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne Wet Lube fra Muc-Off får du en kædeolie, der er ultra holdbar, og som er specielt udviklet til at udmærke sig over lange distancer samt i våde og mudrede forhold. Kædeolien er bionedbrydelig den reducerer friktion og energiforbrug.

Anvendelse
Kædeolien fra Muc Off kan anvendes til MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Før du skal bruge kædeolien er det vigtigt at du renser og rengør kæden grundigt. Herefter skal sørge for at området hvor Wet Lube skal påføres er tørt, og efter dette påføres en moderat mængde kædeolie på indersiden af kæden imens pedalerne drejes i modsatte retning; slutteligt tørres overskydende kædeolie væk og kæden er klar til brug.

Specifikationer

  • Wet Lube - Kædeolie
  • Indeholder: 120 ml.
  • Reducerer friktion og energiforbrug
  • Afviser vand på kæden
  • Bionedbrydelig
  • Nem at påføre

Kvalitetsniveau
Du får en kædeolie der er nem at påføre, idet den har en smart pipette til anvendelse. Wet Lube er bionedbrydelig, og den er baseret på vegetabilsk olie, så du er sikret en økologisk beskyttelse. Kædeolien gør sig særlig godt i våde og mudrede forhold og det afviser enhver form for vand.

EAN: 5037835967005

14-02-2019
Super god kæde olie. Virker bare super godt.
04-10-2017
Virker præcis efter hensigten, 100% perfekt!