5 anmeldelser
Muc-Off Nano Tec Bike Cleaner er det ideelle cykelvaskemiddel til alle cykler. Muc-Offs Nano Tec formel gør denne Bike-Cleaner, til den mest effektive på markedet, og så er den ovenikøbet biologisk nedbrydelig samt let at bru…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Muc-Off Nano Tec Bike Cleaner er det ideelle cykelvaskemiddel til alle cykler. Muc-Offs Nano Tec formel gør denne Bike-Cleaner, til den mest effektive på markedet, og så er den ovenikøbet biologisk nedbrydelig samt let at bruge.

Anvendelse
Muc-Off Nano Tec Bike Cleaner er mest effektiv, hvis cyklen rengøres umiddelbart efter endt cykeltur. Hvis cyklen har stået stille nogle dage, således at skidt og snavs er fastgroet, er det vigtigt, at starte med skylle cyklen grundigt med vand ind påførelsen af Bike-Cleaner. Når Nano Tech Bike Cleaner er sprayet på cyklen, skal den have lov at virke i 3-5 minutter; og hvis du vælger at rengøre den efter endt træning, giver det dig mulighed for at nyde en after-ride-proteindrik imens Bike-Cleaneren virker. Når vaskemiddelet har virket i de anbefalede minutter, er det let, at fjerne det genstridige snavs med svamp, børster og klude. Til sidste skylles cyklen grundigt med rent vand, hvorefter den bør smøres op og pudses.

Specifikationer

  • Indhold: 1 liter Muc-Off Nano Tec Bike Cleaner
  • Biologisk nedbrydelig
  • Kan bruges overalt på cyklen.
  • Er skånsom overfor skivebremse og klodser.

Kvalitetsniveau
Den øko-venlige formel gør at du kan vaske cykel så ofte du orker uden at have dårlig samvittighed overfor naturen. Produktet er skånsomt overfor alle cyklens materialer og misfarver heller ikke matte overflader.

EAN: 5037835904000

31-05-2019
mega godt produkt, der gør rengøring til en leg :-)
13-06-2018
Et super produkt
27-05-2018
Vasker godt af og skummer fint
10-08-2017
Er sådan efter min mening lidt lala, er okay men selv Alaska shampoo til bil er efter min mening lige så godt eller bedre at bruge.
16-01-2017