2 anmeldelser
Her får du en tube Wet Lube fra Muc-Off der er effektiv og ultra holdbar. Dette er en kædeolie, der er biologisk nedbrydelig og som samtidig reducerer friktion og energiforbrug. Med denne olie fra Muc-Off kan du være fuldkomm…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en tube Wet Lube fra Muc-Off der er effektiv og ultra holdbar. Dette er en kædeolie, der er biologisk nedbrydelig og som samtidig reducerer friktion og energiforbrug. Med denne olie fra Muc-Off kan du være fuldkommen sikker på, at du får et kvalitetssikkert produkt, som du inden længe umuligt vil kunne undvære i dit værksted.

Anvendelse
Du kan anvende denne Wet Lube til både MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Fremgangsmetoden er nem og enkel, men før brug skal du sørge for at kæden rengjort og tør. Herefter påføres Wet Lube i en moderat mængde på indersiden af kæden samtidig med at pedalerne drejes i modsatte retning. Til slut tørres overskydende kædeolie væk.

Specifikationer

  • Wet Lube - Kædeolie
  • Indeholder: 50 ml.
  • Reducerer friktion og energiforbrug
  • Afviser vand på kæden
  • Bionedbrydelig
  • Nem at påføre

Kvalitetsniveau
Wet Lube fra Muc Off er yderst nem at påføre og den er særlig anvendelig til våde og mudrede forhold. Kædeolien er biologisk nedbrydelig, og den er baseret på vegetabilsk olie, så du får en økologisk beskyttelse.

EAN: 5037835867008

25-09-2019
Super lækker. Dejligt at den er farvet, så man let kan se, hvor man er nået til. Måske er jeg miljøskadet, men jeg elsker duften, så det er endnu et plus :-)
28-05-2019
God fed olie der ligger sig godt på kæden og bliver liggende.