1 anmeldelser
Denne Muc-Off Bike Protect er det ultimative flydende middel til at beskytte din cykel. Spray'en har et højt olieindhold, og dermed er den også genial at bruge, når du har vasket din cykel. Det øgede olieindhold skaber den fi…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Muc-Off Bike Protect er det ultimative flydende middel til at beskytte din cykel. Spray'en har et højt olieindhold, og dermed er den også genial at bruge, når du har vasket din cykel. Det øgede olieindhold skaber den fineste beskyttelse på din cykel, og efterlader den skinnende og perfekt.

Anvendelse
Bike Protect fra Muc-Off fugter og efterlader et funklende lag, som ikke er klæbende. Du kan anvende Bike Protect på både MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Spray'en skal anvendes efter vask, hvorefter du fugter cyklen med denne Bike Spray, herefter tørres overskydende væske væk, og cyklen skal tørre. Du skal være opmærksom på, at den ikke kan anvendes på bremser og bremsedele.

Specifikationer

  • 500 ml.
  • Hurtig og nem at bruge
  • Fjerner overskydende fugt
  • Velegnet på stel, metal, plast, gummi, maling og carbon
  • Høj koncentration af PTFE
  • Let smøremiddel der dækker de bevægelige dele

Kvalitetsniveau
Du får en spray der er yderst effektiv, og hjælper til at forlænge levetiden på din cykel, så den fremstår skinnende og fin i lang tid. Spray'en forhindrer også at der lander snavs på stel og steldele imellem behandlinger, og dermed risikerer du ikke, at du kommer til at give cyklen en afsluttende behandling med støv eller smuds under.

EAN: 5037835909005

22-02-2017
fantastisk produkt - det skulle jeg have haft for mange år siden