5 anmeldelser
Denne Muc-off X-3 dirty chain machine er super en super genial kæderenser, som hjælper dig med at holde din kæde vedlige og gør det nemt, når den skal renses. På bare få sekunder har du en ren kæde, som hurtigt kan smøres ind…
Læs mere
Vejl.: 359,00
DKK 259,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Muc-off X-3 dirty chain machine er super en super genial kæderenser, som hjælper dig med at holde din kæde vedlige og gør det nemt, når den skal renses. På bare få sekunder har du en ren kæde, som hurtigt kan smøres ind igen og gøres klar til næste tur.

Anvendelse
Denne Muc-Off kæderenser kan bruges til alle cykler med udvendige gear, og dermed har du mulighed for at anvende den til flere af husstandens cykler. Kæderenseren fjerner nemt fedt, snavs og kædeolie på kort tid, og den egner sig perfekt til racer- og MTB cykler. Sammen med kæderenseren medfølger 75 ml. Muc-Off Drivetrain Cleaner

Specifikationer

  • Kæderenser
  • Leveres med 75 ml. Muc-Off Drivetrain Cleaner
  • Passer til cykler med udvendige gear
  • Nem at rengøre og bruge igen
  • Egner sig særligt til race- og MTB kæder

Kvalitetsniveau
Den medfølgende Muc-Off Drivetrain Cleaner hældes direkte i den øverste beholder på kæderenseren. Væsken frigives manuelt  ved hjælp af trykknappen, som sidder øverst på beholderen. Fordelen ved denne knap er, at man selv kan regulere mængden af den væske man ønsker påført kæden. Når du er færdig samles den brugte væske i bunden af beholderen og denne skal efter brug smides ud.

EAN: 5037835277005

16-06-2019
Den fungerer ikke så godt
04-10-2017
Virker præcis efter hensigten, 100% perfekt!
06-09-2017
Virker rigtig godt!
10-08-2017
Genial
04-08-2017
Maskinen virker perfekt og gør rengøringen meget nemmere. Jeg havde lidt problemer med den i første omgang, men da jeg først fik styr på den, så gjorde den arbejdet rigtig godt. Det eneste minus er, at din kæde bliver skindene ren, men maskinen bliver meget beskidt og meget svær at gøre fuldstændig rent. Jeg anbefaler at bruge Muc-Off Drivetrain Cleaner på børsterne i maskinen efter brug og så vaske dem efter et par minutter. Produktet kan klart anbefales!
295-S - DA.pdf 0.21 mb