1 anmeldelser
Dynamic præsenterer her en yderst funktionel beskyttelsesvoks til dine cykeldele. Beskyttelsessprayen giver den optimale korrosionsbeskyttelse af lakerede og metalliske overflader. Dette kan give en optimal beskyttelse …
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 89,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Dynamic præsenterer her en yderst funktionel beskyttelsesvoks til dine cykeldele. Beskyttelsessprayen giver den optimale korrosionsbeskyttelse af lakerede og metalliske overflader. Dette kan give en optimal beskyttelse af vejrets påvirkninger, og opfriske glansen på lakken.

Anvendelse
Efter grundig rengøring med f.eks. dynamics cykelrens, rystes dåsen og man sprayer med ca. 25 cm afstand. Derefter skal man lade det sidde et øjeblik og polere efter med en ren klud. Man skal huske aldrig at spraye på skivebremser og fælgens bremseflade.

Specifikationer

  • Beskyttelse med vejrets påvirkninger
  • korrosionsbeskyttende
  • Glansen på lakken opfriskes
  • Effektiv beskyttelse af klikpedaler
  • Både metal- og lakerede overflader
  • Indhold: 400 ml.

Kvalitetsniveau
Dynamic leverer professionelle produkter til den gængse bruger, så problemer med cykeldele kan løses på en funktionel måde. Dette har gjort dem anvendelige for amatører og professionelle, der samtidig kan gøre kunden tryg ved køb af produkter fra Dynamic.

EAN: 4260068454405

30-09-2017
Har prøvet en række voks beskyttelsesprodukter og kan klart anbefale denne fra Dynamic.
028.pdf 0.04 mb