Varenummer: 4212021300

Polish flaske Morgan Blue 1000 ml


.
89 DKK / STK
71,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Morgan Blue polish er et produkt af høj kvalitet til brug på cykler. Den indeholder silikone voks og rengøring komponenter. Denne polish fjerner pletter fra tjære, fedt eller andre stoffer. Denne polish giver også overfladen glans. Den behandlede overflade er beskyttet af en film, der afviser snavs og vand.

  Anvendelse
  Den overflade, der skal behandles, skal være ren og tør. Bruges kun i et godt ventileret rum.
  Polish børomrystes før brug. Smør polish på med en klud. Når den er påført bør man vente et par sekunder, og gnid overfladen med en tør og blød klud. Med sit unikke 3-i-1 funktion, fjerner denne polish pletter, giver glans og beskytter. Bagefter kan snavs og støv let fjernes. Brug polish efter at have rengjort cykel med Morgan Blue Cleaner. Denne polish fjerner pletter af fedt efter samling af cyklen. Det gør cykler skinnende.
  Morgan Blue polish beskytter cyklen mod korrosion af salt om vinteren, og fra decolouration af solen om sommeren.

  Specifikationer

  • Til beskyttelse og polering
  • Indhold: 1000 ml.

  Kvalitetsniveau
  Morgan Blue har skabt sig et stort navn i cykelsporten, ved at kunne levere produkter til vedligeholdelse af cyklen, der bare holder. Dette har givet professionelle cykelmekanikere et funktionelt virkemiddel i deres travle hverdag, der til sidst også gør det nemmere for de professionelle cykelryttere.

 • Brand Morgan Blue
  EAN 5712934007097