Cykeldele & komponenter på en racercykel

Dette billede kan hjælpe dig hvis du er i tvivl om hvad de forskellige cykeldele hedder. Det kan fx være praktisk hvis en cykeldel går i stykker og du skal ud og lede efter en reservedel. 

Vi anvender forholdsvist generelle udtryk, da det er forskelligt hvilken type cykel folk har.

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, hvad en bestemt cykeldel hedder, så er du meget velkommen til at ringe til vores teknikere på 39 40 31 31. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i dette billede og fortælle teknikeren, hvad den cykeldel, som du ikke kan finde sidder i nærheden af.

Vores tekniker kan derefter hjælpe dig med at finde det cykeludstyr, som du mangler i shoppen og også være dig behjælpelig med at finde den billigste reservedel og/eller den bedste cykeldel, som du mangler.

Husk altid at vedligeholde din cykel, så holder dine cykeldele og i særdeleshed geardele meget længere og du kan på den måde spare mange penge ved at købe lidt plejemidler til cyklen i stedet for at skulle ud og købe helt nye cykelreservedele. Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad du kan gøre for at vedligeholde din cykel, så kan du evt. tage et kig på denne artikel, som handler om forårsklargøring af cyklen.