Forskifter

En forskifter sørger for at flytte kæden mellem de forreste tandhjul. Er din forskifter defekt, eller bare blevet slidt med tiden, så er det heldigvis nemt og billigt at skifte den ud til en ny skifter.

Billige Forskiftere

Hos Cykelpartner.dk finder du kun varer, som vi står inde for og derfor kan du trygt købe en billig forskifter hos os og stadig være sikker på, at du får en forskifter af ordentlig kvalitet.

Forskiftere fra Shimano, SRAM og Campagnolo

Vi handler altid stort ind og kan derfor tilbyde dig de bedste priser på kendte mærker som Shimano og SRAM. Hvilken forskifter du skal købe, afhænger af, hvad du bruger cyklen til, om det er de hurtige ture på landevejen eller barske ture gennem skovbunden.

Forskiftere til Citybike, Racer og MTB

Det er ikke uden betydning om man køber en forskifter til en racercykel, citybike eller en mountainbike og derfor har du mulighed for hurtigt at filtrerer kategorien ud fra den type du har brug for.

Husk at forskifteren skal passe til det kranksæt du kører med. Hvis du køre med 2 tandhjul på kranksættet, så skal forskifteren også passe hertil.

Skulle du være i tvivl om, om hvilken forskifter der passer til netop din MTB eller racercykel, så har vi nogle rigtig dygtige teknikere siddende ved telefonen, som kan være behjælpelige, så du får købt den helt rigtige forskifter til din cykel.

Sådan udskifter du din forskifter

For at kunne få den gamle forskifter af, skal du først splitte din kæde. Herefter er det blot at afmontere den gamle forskifter og monterer den nye, som så skal justeres ind. Bemærk at der er forskel på hvordan gearkabler monteres på de forskellige forskiftere, så sørg for at købe en ny forskifter, som fungerer på samme måde som den gamle hvis du ønsker en nemmere udskiftning. Hvis du er i tvivl, vil de altid være behjælpelige med udskiftning af forskifteren hos din lokale Design Cykler butik.