Cykelhjelm til damer

Kan man få cykelhjelme der er specielt egnet til damer?

De fleste cykelhjelme er unisex, og dermed velegnet til både mænd og damer. Der er dog nogle cykelhjelme, som har nogle features der gør dem mere attraktive til damer.

I denne artikel, vil vi gøre dig klogere på forskellen på cykelhjelme, og hvad du som kvinde skal kigge efter når du er på udkig efter en ny cykelhjelm.

Forskellen på dame og herre cykelhjelme

Den første forskel man ser er farven. Langt de fleste af de cykelhjelme der sælges er sorte, men nogen ønsker et mere feminint udtryk, og andre ønsker bare en farve eller mønster der skiller sig lidt ud for mængden.

Som nævnt tidligere er de fleste hjelme unisex, men nogen hjelme har et design, som gør den mere praktisk hvis du f.eks. har langt hår, og gerne vil have plads til en hestehale.

De mest solgte cykelhjelme er sorte, men ønsker du en anden farve, kan du nemt vælge din ønskede farve i vores filter funktion på vores cykelhjelm kategori side.

Plads til håret

Når du skal vælge den rigtige størrelse, er det vigtigt du tager højde for håret. Mange damer har langt og/eller fyldigt hår, og dermed kan du med fordel vælge en hjelm der er et nummer større.

Dame cykelhjelm fra ABUS
Vidste du, at på vores cykelhjelm kategori, kan du lave en fritekstsøgning, hvis du søger noget bestemt? Eks: Plads til hestehale