Lazer Kineticore - Ekstra sikkerhed til din cykelhjelme!

Lazer er en anerkendt producent af cykelhjelme. - Og med deres Kineticore teknologi har de taget sikkerheden til nye højder.

Når du investerer i en Lazer cykelhjelm, findes den nu ofte i to forskellige varianter; en klassisk version uden ekstra beskyttelse (som selvfølgelig fortsat er godkendt efter alle gældende regler) og en version med indbygget Kineticore teknologi.

Herunder kan du blive klogere på hvad du opnår ved at investere i versionen med indbygget Kineticore vs. en almindelig hjelm uden.

Du kan også med fordel se videoen herunder, som forklarer teknologien bag Kineticore. 

Hjelme med indbygget Kineticore

Hvad betyder Kineticore teknologien for din sikkerhed?

Kineticore teknologien er en banebrydende innovation fra Lazer, som er designet til at yde en overlegen beskyttelse af dit hoved i tilfælde af styrt. – Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken komfort eller stil.

Teknologien er desuden et resultatet af et helt årtis forskning og udvikling, med det ene hovedformål, at skabe en cykelhjelm der kan absorbere og fordele energien fra stød og slag, mere effektivt i tilfælde af styrt.

Bedre beskyttelse ved styrt eller slag

Kineticore teknologien består af deformeringszoner (som er unikke Controlled Crumple Zones, bestående af strategisk placerede blokke med EPS-skum), som beskytter dig mod slag, uanset om du udsættes for et direkte slag eller et roterende slag.

Deformeringszonerne består i praksis af strategisk placerede blokke af EPS-skum, som i tilfælde af styrt eller hårde slag, vil bøje eller knække helt af. Denne proces hjælper med at absorbere den energiladning der helt naturligt skabes ved et styrt eller slag. – Og dermed skånes dit hoved/hjerne mest muligt. 

Bedre ventilation

Når du investerer i en cykelhjelm med Kineticore teknologi, opnår du ikke blot en øget sikkerhed. Du får også en op til 12% mere effektiv luftgennemstrømning under hjelmen. Dette er en klar fordel, uanset vejrforhold, men særligt i sommermånederne eller under intens anstrengelse.

Den forbedrede ventilation opnås via Kineticores innovative ventilationsåbninger, der kontinuerligt skaber en god luftgennemstrømning ved at trække frisk luft ind gennem fronten og ud igen bagerst på hjelmen.

Lavere vægt og reduceret mængde plast

Når du investerer i en cykelhjelm med indbygget Kineticore, vil hjelmens vægt være reduceret med op til 23%, sammenlignet med en tilsvarende hjelm uden Kineticore. Og det er bestemt ikke nogen ulempe, da det foruden at reducere totalvægten, også forbedrer din komfort på cykelturen.
Denne reducering skyldes det ”bakkede” design som Kineticore teknologien består af. og kan udelukkende lade sig gøre, fordi KinetiCore er en integreret del af hjelmen og ikke et add-on.

Det ”bakkede” design, er samtidig også grunden til, at det er lykkedes Lazer at spare op mod 100 gram plast pr. hjelm.

Denne artikel er skrevet af:

Avatar

Nadja R. Dalgaard

Content

Udgivet:

Opdateret:


Nadja har arbejdet mange år i cykelbranchen og har et stort kendskab til vores produktsortimentet.