Guide - Find det rigtige geardrop til din cykel

Hvis du har beskadiget eller ødelagt dit geardrop (også kaldet for et gearøje), kan det være en jungle at finde ud af, hvilket geardrop, der passer til netop din cykel. Grunden til forvirringen er, at producenterne ikke oplyser, hvilket geardrop, der passer til deres forskellige cykler.

Derudover bliver udvælgelsesprocessen også yderligere kompliceret, fordi der findes mange forskellige geardrops.

På Geardrop.dk kan du nemt søge på din cykel model og årgang og finde det geardrop der passer til din cykel.

Hvad er et geardrop?

Et geardrop sidder på din cykel (Hvis du har udvendige gear). Geardrop er det beslag din bagskifter er monteret på, og sidder altså mellem stellet og bagskifteren. Geardroppets funktion er at beskytte din cykel i tilfælde af uheld, hvor din bagskifter bliver ramt. Geardroppet er designet til at knække eller bøje, og er kort sagt sat bygget til at gå i stykker, da det ellers vil være dit stel der vil blive skævt, eller i værste fald knække.

Hvad skal jeg gøre, når mit geardrop er beskadiget?

Det er vigtigt, at du ikke smider dit gamle geardrop ud, før du har anskaffet dig et nyt. Den mest simple måde at finde et nyt geardrop, som passer til netop din cykel, er ved at tage udgangspunkt i det beskadigede geardrop. Ud fra udformningen på dit gamle geardrop skal du vurdere, hvilket geardrop, der passer til din cykel.

Ved at sammenligne det beskadigede geardrop med nye geardrops, har du større mulighed for at købe det rigtige geardrop til din cykel.

Sådan finder du det rigtige geardrop

  • Find dit cykelmærke i oversigten her eller brug geardrop.dk
  • Scroll ned gennem de forskellige geardrop og sammenlign med det gamle.
  • Find det der ligner, og download og print den vedhæftede PDF som er en tegning over geardroppet i størrelse 1:1
  • Læg dit gamle geardrop på den printede tegning og du kan nu se om de er 100% identiske.
  • Bestil det pågældende geardrop med 365 dages returret  og prisgaranti

Råd og vejledning

Hvis du stadig er i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning én af vores teknikere. Vores teknikere vil gøre deres bedste for at vejlede dig, så du hurtigt og nemt kan få fat i det rigtige geardrop og komme tilbage på cyklen.

Selvom vores teknikere står til rådighed med råd og vejledning, har vi desværre ikke mulighed for at fortælle dig med 100% sikkerhed, hvilket geardrop, der passer til din cykel. Kontakt os, så kan vi tage en dialog om geardrops.

Vores teknikere har størst mulighed for at hjælpe dig, hvis du sender dem et billede af dit beskadigede geardrop. Geardroppet er ikke nødvendigvis ens på begge sider, og derfor vil vi rigtig gerne have et billede af begge sider af geardroppet, som vist på billedet.

Send dit billede til info@cykelpartner.dk.

Udvalgte geardrops