Praktisk mobilholder til din cykel, bil eller motorcykel

Vi har næsten altid behov for at have vores mobiltelefon lige ved hånden – og med en praktisk mobilholder er det (næsten) altid muligt. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer mobilholdere og forskellige monteringssystemer.

Mobilholder til cykel

Er du cyklist har du ofte behov for at medbringe din smartphone på cykelturen, enten for at anvende den som GPS, musikafspiller eller for at opsamle dine træningsdata. Med et praktisk monteringssystem får du mulighed for at montere din enhed sikkert og stabilt på din cykels styr eller frempind, så du kan have din smartphone inden for syns- og rækkevidde uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Populære systemer

Quad Lock

KLICKfix

Shapeheart

M-Wave

Mobilholder til bil

Med en mobilholder i bilen får du mulighed for at anvende din mobiltelefon som GPS eller til håndfri telefonopkald mens du kører. Hvis holderen er placeret på instrumentbrættet, kan du holde øje med navigation uden at miste fokus på din kørsel.

Mobilholder til motorcykel

Hvis du er motorcyklist, giver en god mobilholder dig mulighed for at placere din smartphone indenfor rækkevidde og f.eks. anvende den som navigationssystem. Du kan montere monteringsbeslaget på din motorcykels styr eller sidespejl, hvor den vil sidde stabilt, selv ved høje hastigheder og under ujævne forhold. De fleste beslag til mobilholdere er lette at montere og kan justeres så skærmen altid har den optimale vinkel. for at følge navigationen.

Mobilholder til løb

Med en praktisk mobilholder har du mulighed for at fastgøre din mobil på overarmen mens du løber eller dyrker anden form for motion. Det giver dig mulighed for at lytte til musik, tjekke beskeder eller bruge en fitness-app mens du træner. Det er muligt at købe et armbånd med en integreret lomme til din smartphone eller et armbånd hvor du kan klikke dit cover fast til armbåndet via et cover med indbygget adapter.

Mobilholdere og covers

Vandtæt mobilholder - Beskyt din smartphone i alt slags vejr

Særligt hvis du anvender en mobilholder til cykel, motorcykel eller løb, kan det være praktisk at vælge et system der tilbyder vandtætte covers eller vandtætte mobiltasker til din enhed.

  • Beskyttelse mod vand – Den primære fordel ved at anvende en vandtæt mobilholder er, at den beskytter din smartphone mod regnbyger og vandsprøjt fra det underlag du kører på. Vandtætte mobilholdere er typisk lavet af materialer som silikone eller TPU, der forsegler din smartphone helt og forhindrer vand i at trænge ind.
  • Beskyttelse mod støv og snavs - Udover at beskytte mod vand, beskytter en vandtæt mobilholde også din smartphone mod både støv og snavs. Dette er særligt vigtigt hvis du ofte kører i støvede omgivelser, som f.eks. grusstier. Hvis ikke din mobil er godt beskyttet kan støv og snavs nemt samle sig i telefonens porte og knapper og forårsage funktionsfejl.
  • Beskyttelse mod stød og slag - Vandtætte mobilholdere er ofte lavet af robuste materialer og kan derfor også ofte beskytte din smartphone mod stød og slag, hvis du skulle være så uheldig at tage din enhed.
  • Adgang til din smartphone - Selv om din smartphone er godt beskyttet i en vandtæt holder, har du ofte stadig adgang til den via touchscreenen. Mange vandtætte mobilcovers har en gennemsigtig front, der giver dig mulighed for at betjene din telefon uden at tage den ud af holderen. Dette er i sær praktisk, hvis du har brug for at anvende din smartphone til GPS-navigation eller håndfri opkald mens du er på farten.

Mobilholder med trådløs opladning

Med en mobilholder med trådløs opladning kan du oplade din smartphone trådløst mens du cykler eller kører. Denne innovative teknologi giver en bekvem og brugervenlig løsning til at holde din smartphone fuldt opladet under kørslen.

Sådan fungerer det

Mobilholdere med trådløs opladning bruger Qi-standarden til induktiv opladning. En spole i holderen sender magnetiske signaler til en modtagerspole i din smartphone. Når de to spoler er justeret korrekt, starter opladningen automatisk.

Fordele ved mobilholdere med trådløs opladning

  • Praktisk bekvemmelighed - Slip for besværet med at tilslutte og afkoble kabler. Placer din smartphone på holderen, og opladningen starter automatisk.
  • Reduceret slid på porte - Ved at eliminere hyppig brug af ladestik undgår du slid på din smartphones ladeport.
  • Rent udtryk - Hold et rent udtryk på cyklen, motorcyklen eller i bilen, ved at undgå kabler.

Bemærk: Sørg for, at din smartphone understøtter Qi-trådløs opladning, før du køber en holder med denne funktion. De fleste nyere smartphones fra populære mærker som Apple, Samsung, Google og LG er kompatible med Qi-standarden.

Denne artikel er skrevet af:

Avatar

Nadja R. Dalgaard

Content

Udgivet:

Opdateret:


Nadja har arbejdet mange år i cykelbranchen og har et stort kendskab til vores produktsortimentet.