Baby cykelhjelm

Bliv klogere på hvad du skal kigge efter, når du er på udkig efter en cykelhjelm til babyer.

Bedste baby cykelhjelm

Det er altid lidt specielt første gang man skal have sin lille baby med ud at cykle. Hvornår din baby er klar til at sidde i en cykelstol, kommer an på hvornår babyen kan sidde selv. Typisk er det fra 9-10 månedsalderen, men varierer meget fra baby til baby. Men tommelfingerreglen er at når babyen kan sidder selv, så er den klar til at have cykelhjelm på.

Vi anbefaler dog kun at køre korte ture i starten, da det er hårdt for babyens ryg og nakke at sidde oprejst i en cykelstol, samtidig med vægten fra cykelhjelmen, og de naturlige bevægelser der er fra cyklen.

Hos Cykelpartner har vi kun godkendte cykelhjelme

Kun det bedste er godt nok til de små babyer, så derfor skal du selvfølgelig føle dig helt tryk ved at købe netop den cykelhjelm du syntes bedst om. Alle vores cykelhjelme til babyer er godkendte, så opfylder dermed de strikse krav til sikkerhed.

Design, form og farver

Mange cykelhjelme til babyer er designet forholdsvis flad bagpå, for at hjelmen ikke er i vejen, når babyen sidder i cykelstolen. 
Du finder cykelhjelme til børn og babyer i mange forskellige farver, og ofte også med søde motiver på. Hos Cykelpartner.dk har vi et stort udvalg så du kan finde den cykelhjelm der passer bedst til din baby.

Hvilken cykelhjelm til babyer og små børn er bedst?

Når du skal finde en passende cykelhjelm til din baby er det vigtigt at den passer korrekt i størrelsen. Der udover skal du kigge efter vægten. Des lettere cykelhjelmen er, des bedre og mere behagelig er den for babyen at have på. Vær opmærksom på at babyers hoved og nakkemuskulatur ikke er så stærk, og derfor er det vigtigt med en let cykelhjelm, og kun cykle korte ture. Design og farve er altid en smagssag, og har ikke indflydelse på sikkerheden.

Tag et målebånd, og mål omkredsen at babyens hoved, lige over øjenbrynene, og henover ørene. Babyens hoved omkreds i centimeter, er den størrelse du skal kigge efter.
De fleste cykelhjelme til babyer ligger omkring str. 45 og angiver altså at babyens hoved er 45 cm. i omkreds.
Det er bedre den er lidt for stor, end lidt for lille. Alt efter årstid, så skal du huske at tage højde for at babyer ofte har en hue på udendørs. I så fald, kan du måle omkredsen på hovedet, mens babyen har hue på.

Babycykelhjelm med smarte funktioner

I mange babycykelhjelme er der indeni cykelhjelmen et spænde, hvorpå du kan justere omkredsen, så hjelmen kommer til at sidde godt på det lille babyhoved.
Hagespænderne på cykelhjelme til babyer er oftest med et klik spænde, som er nem at åbne og lukke. Desuden er der mange gange en blød lille pude, som giver yderligere komfort til den lille.
Selve stropperne til hagespændet kan indstilles, så det kommer til at sidde ordentligt fast.
In-mold bruges også til babycykelhjelme. In-mold betyder at inder- og yderskal er smeltet sammen, hvilket giver en mere solid cykelhjelm, der ikke så let går i stykker. Nogle små cykelhjelme har også LED lys, så når din baby har hjelmen på, kan man se ham/hende i mørket.

 

Cykelhjelm i lilla, lyserød & pink
Cykelhjelm i blå & grøn

Du kan se vores fulde sortiment af cykelhjelme til børn og baby her!