Er du klar til festival?

I denne artikel, kan du læse hvornår du skal afsted, og vi guider dig igennem det du skal bruge af festivalgrej. Vi har fundet 10 gode bud på hvad du skal medbringe, som du kan bruge som pakkeliste.

Indholdet af et festivalkit afhænger af hvor længe du skal være afsted, men skal du minimum have en overnatning, så er nedenstående festivalkit aktuelt for dig.

Hvad medbringer man på en festival

Når du skal på festival, eller andre udendørs koncerter og arrangementer, så gælder det om at have det rigtige udstyr med (Festivalkit). Vi må jo erkende at hvis der er noget der er ustadigt, så er det vejret i Danmark, så uanset hvornår du har planlagt at skal afsted, så er du nød til at tage højde for vejret.

Hvis vi tager udgangspunkt i at du skal på en festival med 1 eller flere overnatninger, så skal du som minimum bruge et telt. Her gælder det om at have et telt der er let at bære rundt på, nemt at slå op, og nemt at pakke sammen, og så gør det ikke noget at det er til en fornuftig pris.

En fornuftig og komfortabel stol, vil skabe misundelse hos dine venner. Så skaf dig en god stol med ryglæn, og den obligatoriske "ølholder".

Praktisk tøj skal man heller ikke undervurdere. Så alt efter hvilken tid på året du skal afsted, så tag noget tøj med som du kan holde varmen i, og som kan holde dig tør hvis det skulle blive nødvendigt. Men inden vi kommer til at lyde for meget som din mor, vil vi nu liste de ting, vi anbefaler dig at anskaffe, hvis du skal have en vellykket festival.

TIP til dag 1

Selv om det kan virke som en god ide at vente med at slå teltet op, fordi man bliver grebet af stemningen, og begynder at drikke kolde øl, så ved vi du kommer til at fortryde det. Så slå teltet op med det samme - det giver bonus i den sidste ende.

10 ting man bør medbringe på festival - En praktisk pakkeliste

Nedenstående liste skal mere ses som nogle gode festival tips, end en festivalguide. Kig listen igennem, og find inspiration til din hvad du skal have med på din næste tur.

Nr. 1

Festivaltelt

Festival er lig med telthygge, og derfor er teltet selvfølgelig en af de vigtigste ting at have styr på.
Nok er der ikke meget liebhaveri over disse telte, men til gengæld er det hyggeligt at bo i telt, og du vil huske tilbage på det som en sjov oplevelse.

Vi har samlet nogle af de bedste telte til festivaller her. 

Nr. 2

Liggeunderlag

Indtagelsen af alkohol gør at du sikkert ikke har noget problem med at falde i søvn, men tro os, når vi siger at du vil værdsætte at vågne på et fornuftigt liggeunderlag. Du vil nok under alle omstændigheder være lidt øm i kroppen, men du kan trøste dig med at det ville have været værre uden et godt liggeunderlag. 

Sætter du pris på mere komfort end du får ved et traditionelt liggeunderlag, kan du vælge et selvoppustelig. 

Nr. 3

Sovepose

En god sovepose skal ikke undervurderes. En god nats søvn, gør det muligt at feste hele dagen. Køber du en helt billig sovepose, som kun lige er niveauet over en sort affaldssæk, så får du med garanti ikke den bedste nattesøvn.

Husk at tage hensyn til temperaturen, når du skal vælge sovepose til sommerens festivaller. Du kan se vores udvalg af lækre soveposer her.

Nr. 4

Festivalstol

Uanset hvor god form du selv du tror du er i, så går det bare ikke at stå op hele dagen. Din krop vil sætte stor pris på at få et velfortjent hvil i en god og komfortabel festivalstol.

Vi har et bredt udvalg af camping og festivalstole. Vi anbefaler selvfølgelig altid at du vælger en model med øl-holder :)

Nr. 5

Rygsæk med væske

Vi ved godt at vand ikke er på top 10 listen over det du helst vil drikke på en festival. Men ikke desto mindre så er vand vigtigt for dig, specielt når der er alkohol indblandet.

Fyld en  drikkerygsæk med frisk vand, så kan du nemt og diskret suge en tår læskende kildevand direkte fra slangen og holde væskebalancen ved lige. Se vores store udvalg af drikkerygsække her.

Nr. 6

Powerbank

En festival uden strøm på mobilen går bare ikke, så du kan næsten ikke få for meget ekstra strøm med dig.

Med en powerbank i tasken har du altid ekstra strøm med, så du kan holde liv i telefonen og få fat i kammeraterne undervejs på festivallen.

Nr. 7

Lommelygte

Når mørket sænker sig, i takt med at alkoholindtaget stiger, så er en lommelygte eller en pandelygte bare guld værd.

Du vil med garanti klappe dig selv på skulderen over, at du huskede at tage en lommelygte med hjemmefra, når vennerne render rundt i mørket og ikke kan finde deres telt. Du kan se vores udvalg af lommerlygter her.

Nr. 8

Bæltetaske

Egentlig er de designet til at løbe med, men vi siger det ikke til nogen, hvis du vælger at gå rundt med den.

Bæltetasken er smart, da den har en lynlåslomme, hvor du sikker kan opbevare dine kontanter, nøgler og andre småting. 

En bæltetaske er heldigvis kommet på mode igen.

Nr. 9

Poncho / regnslag

Vi kan jo lige så godt se det i øjnene. Det danske festival vejr er ikke en garanti for solskin og 25 grader. En gang i mellem falder der lidt regn og så er det en absolut fordel at være på forkant med situationen.

En festival poncho vejer ingenting, fylder ingenting og er derfor let at have med. Den fås tilmeld i en gennemsigtig version, så dit sejeste festivalkluns stadig kan ses.

Nr. 10

Vandbeholder

Vi ved godt du ikke er taget på festival for at drikke vand, men det nu alligevel bare ikke til at undvære.

Slip for at gå den lange vej op til toiletterne, når du skal børste dine tænder, vaske dine hænder, eller bare trænger til at kold glas vand at starte dagen på.

Rigtig god festival :)