Lys & Lygter

Skal du på vandretur eller på telttur i det fri, er det ikke altid, der lige er en stikkontakt i nærheden, så der kan blive rigtig mørkt, hvis ikke man har noget godt lys ved hånden.

Det kan være alt fra lampen eller lanternerne, der giver lidt hyggeligt lys til de sene aftener ved teltet. Det kan være pandelampen, der er uundværlig, hvis man er en af dem, der bevæger sig ud på en gå- eller løbetur i de mørke timer. Og sidst men ikke mindst; lommelygten. Lommelygte er for de fleste en vigtig ting at have med i oppakningen, men er også nemt at gøre plads til, så det er bare at få sådan en i sit outdoor sortiment.

Mange steder bliver bare knap så hyggelige, når det bliver mørkt, og det kan derfor være rart at have mulighed for at få lidt lys til at orientere sig. I mørket kan man nogle gange høre lyde, man ikke har hørt før, og her kan det være rart, at der er en lygte, så man kan lyse rundt, og se der faktisk ikke er noget.

For at have lys uden stikkontakter, er du afhængig af batterierne, så husk at få dem pakket i tasken. Det er super ærgerligt at løbe tør for lys allerede den første dag, fordi man havde glemt nye batterier.