Udstyr

Easy Camp Myggenet Easy Camp Myggenet
27 DKK inkl. moms
Trespass Artilary - Kompas med krog Trespass Artilary - Kompas med krog
Spar 49%
99 DKK 50,00 DKK inkl. moms
Trespass Vastra - Kompas
Spar 41%
69 DKK 41,00 DKK inkl. moms

Outdoor udstyr

Når du skal ud på tur; måske på en vandretur i bjergene, en sommerhustur i Skandinavien eller du skal på telttur i det fri, er der en masse udstyr som kan gøre din tur sjovere og mere spændende.

Det værste der kan ske på din tur, vil næsten være at gå ned på udstyr. Vi har derfor sørget for, at du hos Cykelpartner.dk, kan finde et stort udvalg i outdoor udstyr, der gør din tur til en endnu større oplevelse.

Selvom nogen måske foretrækker at gøre oppakningen så lille som overhovedet muligt, har vi mange små ting, der kan gøre en stor forskel. Måske er det en lille kniv du skal bruge, måske ville en kikkert eller et kompas være uundværligt. Outdoor udstyr kan være rigtig mange ting, og alt afhængig af hvilken tur du skal på, kan du her hos Cykelpartner sikkert finde netop det du står og mangler.

Alle vores produkter er af høj kvalitet, hvilket er med til at sikre dig stor holdbarhed på produkterne.

Når du skal ud og have udstyr til en vandretur eller andet, hvor det kan blive nødvendigt med noget lys eller et andet praktisk lille værktøj, er det godt at kunne finde det hele samme sted.

Måske kender du i forvejen til Cykelpartners fantastiske serviceniveau og lynhurtige levering. Det gælder selvfølgelig også her i vores outdoor sektion; så er der noget udstyr du kommer i tanke om at du mangler, kort tid før du skal afsted, kan du måske stadig nå at modtage dit outdoor udstyr, hvis du bestiller på Cykelpartner.dk.