Hold dit løbehjul godt kørende med de rette reservedele

Uanset om et løbehjul anvendes til leg, pendling, eller tricks, er det vigtigt at holde det i god stand og udskifte ødelagte dele med nye reservedele. Med de rette reservedele og en smule vedligeholdelse kan du holde dit løbehjul kørende i mange år fremover.
Herunder kan du læse mere om de tre mest almindelige reservedele og tilbehør til løbehjul, som du måske kan risikere at skulle udskifte eller på anden måde får brug for:

Bemærk: Når du køber reservedele til løbehjul, er det vigtigt at sikre dig, at de passer til dit løbehjuls mærke og model.

Trænger dit løbehjul til nye hjul - Guide til at vælge de rigtige

Hjulene er den del af løbehjulet, der er mest udsat for slid. De skal skiftes ud regelmæssigt, afhængigt af hvor ofte du bruger dit løbehjul og på hvilken type terræn du kører på. Du kan finde hjul i forskellige størrelser, hårdheder og farver for at matche din (eller dit barns) kørestil og præferencer.

Størrelse

Hjul til løbehjul fås i forskellige størrelser, typisk fra 100 mm til 125 mm. Større hjul giver generelt mere stabilitet og hastighed, mens mindre hjul er mere smidige og nemme at manøvrere.

Hårdhed

Hvis du kører på glatte overflader og ønsker høj hastighed, kan du vælge hårde hjul med stor diameter. Hvis du kører på ujævne overflader og prioriterer komfort, kan du vælge blødere hjul med mindre diameter.

Kuglelejer

Kuglelejerne i hjulene er vigtige for at sikre en jævn og glidende kørsel med lav rullemodstand. De skal helst være af god kvalitet hvis du vil opnå bedst mulige køreoplevelse. Kvaliteten måles ud fra ABEC og skalaen går fra 1-9+.

    • ABEC 5-7: Disse lejer er et godt valg for de fleste løbehjulsryttere. De tilbyder en god balance mellem præcision, holdbarhed og pris.
    • ABEC 9+: Disse lejer er de mest præcise og tilbyder den mindste rullemodstand. De er velegnede til erfarne ryttere, der ønsker den bedste ydelse.

Håndtag til løbehjul -Oplev komfort og kontrol

Håndtag til løbehjul er en vigtig del af køreoplevelsen, da de giver komfort og kontrol. De fås i forskellige materialer, men vores sortiment består af håndtag er lavet af gummi. Håndtagene her et anti-slip mønster, som minimerer risikoen for at barnets hænder glider af håndtaget mens barnet kører.

Lås til løbehjul – En god lås kan sikre dig mod tyveri

En god lås er vigtig for at beskytte dit løbehjul mod tyveri. Der findes forskellige typer låse på markedet og du kan sagtens anvende en alm. kædelås eller wirelås til at fastgøre dit løbehjul.

My Hood ramper til løbehjul - Få fart på dine tricks

My Hood tilbyder et bredt udvalg af ramper til løbehjul i forskellige størrelser og designs, der passer til både begyndere og øvede. Uanset om du drømmer om at mestre grundlæggende tricks eller udføre avancerede stunts, har My Hood den perfekte rampe til dig.
Ramperne er lavet af holdbare materialer og er designet til at være stabile og sikre at bruge. De har en skridsikker underside, så de står fast på underlaget, og de kan let flyttes, når de ikke er i brug.
My Hood ramper til løbehjul er perfekte til at bruge i haven, i skaterparken eller på gaden. De giver dig mulighed for at øve dine tricks, forbedre din balance og koordinering og have det sjovt med dine venner.

TIP: Du kan også læse vores guide, Sådan vedligeholder du dit trick løbehjul

Tilbehør til løbehjul

Denne artikel er skrevet af:

Avatar

Nadja R. Dalgaard

Content

Udgivet:

Opdateret:


Nadja har arbejdet mange år i cykelbranchen og har et stort kendskab til vores produktsortimentet.