Gazelle Elcykel | Find populære elcykler fra Gazelle her!

Gazelle

Gazelle

Gazelle Elcykel | Find populære elcykler fra Gazelle her!

Gazelle har specialiseret sig i at designe og producere cykler og elcykler af høj kvalitet - og er samtidig kendt for deres pålidelighed, holdbarhed og gode funktionalitet. Gazelles elcykler er udstyret med kraftfulde batterier, der kan levere en imponerende rækkevidde på op til 150 km. på en enkelt opladning.

Nederst på siden kan du læse mere om hvorfor en elcykel fra Gazelle er et godt valg. 

Gazelle elcykel - En klar favorit blandt vores kunder!

Gazelle er et hollandsk cykelmærke med over 130 års erfaring i at designe og producere cykler og elcykler af høj kvalitet. Gazelle elcykler er en klar favorit blandt vores kunder og cyklister verden over. – Og det skyldes ikke mindst cyklernes gode kvalitet, høje komfort og smukke æstetiske detaljer.

Derfor skal du vælge en elcykel fra Gazelle:

 • Kompromisløs kvalitet: Gazelle cykler er kendt for deres robuste konstruktion og brug af holdbare materialer. Hver cykel gennemgår en omfattende kvalitetskontrolproces for at sikre optimal ydeevne og lang levetid.
 • Uovertruffen komfort: Cyklerne er designet til at være ergonomiske og komfortable at cykle på - Uanset om du cykler korte eller lange cykelture. De har brede og komfortable sadler, en god affjedring i front og bag, samt et justerbart styr der kan indstilles efter din højde og siddestilling.
 • Førende indenfor teknologi og innovation: Gazelle er konstant på forkant med cykelteknologien. De integrerer løbende nye funktioner og innovationer, der forbedrer sikkerhed, komfort og funktionalitet.
 • Bredt udvalg til alle typer cyklister: Gazelle tilbyder et omfattende udvalg af cykler til at imødekomme alle behov og budgetter. Fra sporty elcykler til praktiske bycykler - der findes en Gazelle cykel til ethvert eventyr.
 • Bæredygtighed i fokus: Gazelle har forpligtet sig til at producere cykler på en miljøvenlig måde. De anvender bæredygtige materialer og produktionsmetoder - alt sammen for at minimerer deres CO2-aftryk. Gazelle tilbyder også et program til genbrug og genanvendelse af gamle cykler.

Gazelle elcykel – Bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK har kåret Ultimate C8 HMB Belt som bedste elcykel i 2021, 2022 og 2023. Og der foruden har Gazelle vundet talrige andre priser gennem årene - blandt andet for Gazelle Ultimate Speed 380, som var den hurtigste elcykel i 2020. Gazelle har også vundet flere designpriser.

Batterier fra Bosch

Gazelle elcykler anvender Bosch batterier. Disse er lette at montere og afmontere efter behov.

Bosch display

På cyklens Bosch display kan du holde øje med dine data og følge status på dit batteri. 

Motor fra Bosch

Gazelles elcykler er med Bosch motor, som findes i forskellige varianter med forskellig power.

Populære el-cykler fra Gazelle

Gazelles sortiment rummer mange forskellige elcykler, med hver deres force. Blandt de mest populære modeller finder du:

 • Ultimate Speed 380 – når hastighed er afgørende.
 • Chamonix – alsidig og sporty
 • Medeo – sporty, alsidig og manøvredygtig
 • Ultimate – dynamisk, komfortabel og sporty
 • Paris C7 – klassisk og uden dikkedarer
 • Arroyo C7 – Ultimativ komfort med gode køreegenskaber
 • Bloom – den ideelle cykel til børnefamilier

Gazelle elcykel til dame

Blandt vores sortiment af elcykler fra Gazelle finder du også et stort udvalg af damemodeller. Disse er kendetegnet ved at have en lav indstigning og er derfor populær iblandt den ældre generation og blandt personer med nedsat mobilitet. 

Gennem de sidste mange år er der blevet solgt mange damemodeller til mænd, da mænd også sætter stor pris på en lav indstigning.

Om Gazelle

Gazelle blev grundlagt i Holland tilbage i 1892 og har derfor mere end 130 års erfaring med produktion af cykler. Allerede i 2018 forlod cykel nummer 15.000.000 fabrikken. I 2015 totalrenoverede de virksomheden og hvert år forlader 300.000 cykler fabrikken.