Gazelle

Gazelle er en hollandsk cykelproducent, der har specialiseret sig i at designe og producere elcykler af høj kvalitet. Deres elcykler er kendt for deres pålidelighed, holdbarhed og funktionalitet. Gazelle elcykler er udstyret med kraftfulde batterier, der kan levere en imponerende rækkevidde på op til 150 km., på en enkel opladning.
Elcykler fra Gazelle er designet med komfort i tankerne. De har brede og komfortable sadler, affjedring foran samt bagpå og et justerbart styr. Alt sammen, der er med til at gøre cyklen mere behagelig at køre på – især på længere cykelture. En Gazelle elcykel er designet med rene linjer i flotte farver, som giver dem et moderne og tidsløst udseende.

Gazelle's populære elcykler appellerer til både pendlere, cyklister i storbyer og fritidsentusiaster. Nogle af de populære modeller er Gazelle Ultimate, som har lav indstigning og er derfor populær iblandt den ældre generation eller til personer, med nedsat mobilitet. Hos Cykelpartner forhandler vi populære elcykel modeller, der passer til forskellige behov og budgetter.