GripGrab - Produkter fra Danske GripGrab - Handsker, overtræk etc.

GripGrab

GripGrab

GripGrab - Produkter fra Danske GripGrab - Handsker, overtræk etc.

Hos Cykelpartner finder du et stort udvalg af GripGrab produkter. Udvalget spænder fra cykeltøj, cykelhandsker, skoovertræk meget mere - og du kan finde produkter til alle årstider.

GripGrab til vinter og sommer

Blandt GripGrabs sortiment finder du et stort udvalg af åndbare, isolerende og vind- og vandtætte produkter. Det betyder at du kan vælge blandt et stort udvalg af produkter, uanset om du cykler sommer eller vinter.

GripGrab handsker

GripGrab er måske bedst kendt for deres lækre cykelhandsker, som findes i et hav af forskellige modeller. Fælles for alle modellerne er, at de er skabt med fokus på at du kan opnå bedst mulige komfort og funktionalitet, uanset dit niveau.

Når du cykler i vintermånederne kan du drage fordel af deres isolerende handsker - mange modeller også med vind- og vandtætte egenskaber. Til sommermånederne finder du lette og luftige modeller som lader dine hænder komme af med overskydende varme og samtidig gør det muligt at få frisk luft ind igen. 

Modellernes forskellige gode egenskaber:

  • Silikonegrip på fingrene for bedre kontrol 
  • Gelpuder eller polstring i håndfladerne for at reducere vibrationer fra underlaget
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke

GripGrab skoovertræk

Særligt forår, efterår og vinter kan det være nødvendigt at pakke fødderne lidt ekstra ind for ikke at komme til at fryse eller få våde tæer. 

GripGrab producerer skoovertræk i forskellige varianter ofte fremstillet i enten vind- eller vandafvisende materialer, eller materialer med en god isolerende effekt mod kulden.

Ud over at beskytte mod regn, blæst og kulde har skoovertræk også den fordel, at de beskytter dine sko mod støv og mudder fra underlaget.

Om GripGrab

GripGrab er en familie virksomhed grundlagt af brødrene Krøyer tilbage i år 2000. I dag ledes virksomheden af Martin Krøyer CEO og Kristian Krøyer CPO.
Selve grundideen bag GripGrab er, at berige cyklisternes glæde ved cykling, via lækre tøjkollektioner og praktiske accessories. 

GripGrab udvikler produkter til alle årstider. - Regn og blæsevejr er derfor ingen hindring for at hoppe på cyklen.