Esge - støtteben, bagagebærer, og tilbehør til støtte ben m.m.

Esge

Esge

Esge - støtteben, bagagebærer, og tilbehør til støtte ben m.m.

Esge eller Pletcher som firmaet hedder, kommer fra Schweiz og er mest kendt i Danmark under navnet Esge og derfor bruges dette navn oftest på produkterne. Firmaet blev grundlagt i  år 1919 og producerer cykel støtteben, cykel bagagebærer, og færdige beslag til produktionen af cykelstel så det allerede fra fabrikken er klargjort til bland andet montering af støtteben uden brug af ekstra beslag. Fabrikken beskæftiger i dag 40 mennesker i salgs og produktionsafdelingerne og distribuerer i dag produkter til en række europæiske lande og USA.

Kvalitet er målet for hele ledelsen og produktionen. Dette kræver et stærkt samarbejde mellem alle funktioner og niveauer i virksomheden.

Deres kvalitet og engagement er drevet af en dynamisk proces og ledelse. Udviklingen praktiseres i gennem økonomisk og systematisk håndtering og sørger for at holde fokus til markedet og kundernes efterspørgsel. Esge ønsker at bevare et godt parforhold til deres kunder og leverandører. Udvælgelsen af leverandører baseres efter krav og kvalitet filosofi.

Esge søger hele tiden med en regelmæssig kontakt til kunderne og aktørerne på markedet for kundetilfredshed, og hvordan de kan maksimere kvalitetskravene.

I Danmark er Esge mest kendt for deres unikke støtteben, som findes i en række forskellige modeller og har vist sig igennem årerne at være et af de absolut bedste på markedet.

Når man skal have et støtteben på sin cykel, så er det vigtigt, at man får et som virker. Der er ikke noget værre end at stå og rode med et støtteben, som ikke kan justeres, så cyklen står ordenligt eller at være i besiddelse af et støtteben, som ikke sidder ordentligt fast og derfor ikke er meget bevendt til at holde cyklen og når man så skal cykle, så rykker støttebenet sig rundt og ender med at gå imod egerne, så man skal af og justere på det.

Hvis man køber et kvalitets støtteben fra Esge, så vil man kun opleve ovenstående situation, hvis man ikke kan finde ud af, at monterer støttebenet ordenligt og sørger for at få det spændt ordenligt fast.

Kraftige støtteben fra Esge.

Esge støtteben bliver lavet af rigtig gode materialer, hvilket gør, at støttebenet kan holde ikke blot til den almindelig daglige brug, men det er også af en kvalitet som gør, at din cykel står godt og stabilt, men du får monteret indkøbsvarerne eller får barnet spændt fast i cykelstolen.

Afkortning af støtteben.

De fleste af støttebenene fra Esge kan afkortes i længden og derfor kan man købe det samme støtteben til en voksencykel og til en børnecykel. Efterfølgende tilpasser man det blot ved at save de over med en ganske almindelig nedstryger, vinkelsliber eller lignende. Hvis man gerne vil have sin cykel til at stå ekstra stabilt og godt, så kan det anbefales, at man køber en dupsko til sit støtteben. Dette gør at støttebenet ikke synker i jorden, hvis man skal parkere sin cykel på græs eller andre blød underlag.

Monteringsbeslag til støtteben.

Det er meget forskelligt hvilken form for monteringsbeslag, der skal bruges til et støtteben og derfor skal disse købes som ekstraudstyr til Esge støtteben.