Driveline - Komponenter og sliddele - Klinger, og meget mere!

Driveline

Driveline

Driveline - Komponenter og sliddele - Klinger, og meget mere!

Driveline er fra Taiwan og producerer en lang række af sliddele og tilbehør til cykler. Firmaet hedder JYE - SEN med lancerer alle sine produkter under navnet Driveline. Firmaet har mange års erfaring med produktion og leverancer til OEM og ODM produktions selskaber. De har dog selv alt det udstyr der kræves for at være uafhængig og selvstændig i produktionen og test af produkterne.

Produktionen omhandler primært transmissions dele til cykler, det være sig klinger, kranksæt, pedalarme og andre komponenter inden for dette segment. Forskning og kontinuerligt forbedring af produkterne hvor teknologisk smedning er en af årsagerne til et stærkt færdigt produkt.

Driveline produktet er udarbejdet med forbrugeren i centrum og man forsøger hele tiden at leve op til de nye krav der stilles fra forbrugerens side og en nødvendige stor produktudvikling, som er et most for at tilpasse sig et marked hvor der hele tiden kommer nye dele til.

Driveline distribuerer til en lang række lande med en bred vifte af behov og herunder også Danmark. Vi har udvalgt de komponenter som vi med vores erfaring mener at kunne være interessant for de danske forbrugere og vi vil følge udviklingen af nye produkter nøje så vi er klar med nyt så snart det viser sig at være interessant for dette marked.