Pirelli cykeldæk - Officiel dansk forhandler af Pirelli

Pirelli

Pirelli

Pirelli cykeldæk - Officiel dansk forhandler af Pirelli

Pirelli blev grundlagt i Milano i 1872 og er i dag en verdenskendt producent af dæk. I nyere tid kender de fleste dem nok bedst for deres involvering og synlighed i Formel 1 og deres vinter- og sommerdæk til bilen eller motorcyklen, men de har faktisk også en rig historie med produktion af cykeldæk.

Således skal vi helt tilbage til 1890, hvor Pirelli udviklede sit første koncept-cykeldæk. I 1893 blev dette dæk Pirelli’s første patenterede og masseproduceret cykeldæk. 6 år senere, i 1899, introducerede Pirelli sit første racerdæk til cykelbrug, hvilket leder historien videre frem til 1909, hvor Pirelli’s dæk var de mest anvendte blandt rytterne i det allerførste Giro d’Italia.

I de følgende knap 80 år fortsatte Pirelli med at udvikle deres udvalg af landevejsdæk, og man kan i denne periode koble store legender som Fausto Coppi, Gino Bartali og Alfredo Binda med det ikoniske brand, som har vundet mange af deres største sejrer med netop Pirelli-dæk.

I slutningen af 1980’erne stoppede Pirelli med at producere cykeldæk, og vi skal således helt frem til 2017, før Pirelli genoptager produktionen af dæk til cykelbranchen – i første omgang med fokus på at producere nogle af de bedste racerdæk på markedet.

Et bredt udvalg af Pirelli cykeldæk til alle cyklister og motionister

Siden 2017 har Pirelli arbejdet målrettet på at producere de bedste cykeldæk i verden. Det betyder, at man den dag i dag kan finde et bredt udvalg af dæk til alle lejligheder. Hvad enten du søger et sportsdæk til din racer, gravelcykel eller mountainbike eller ønsker at udstyre din pendler-cykel med kvalitetsdæk, så har Pirelli dækket til dig.

P Zero Race

Pirelli´s Zero Race er udviklet i samarbejde med professionelle cykelryttere, og er målrettet til race-brug, men kan også med fordel anvendes af den ambitiøse motionist til træning. Dækket kommer med Pirelli’s mest avancerede compound SmartEVO, som sikrer eminent fart og kontrol i alle betingelser, og deres TechBELT Road teknologi, som sikrer dig en optimal beskyttelse mod punkteringer.

P Zero Race 4S

Pirelli Zero Race 4S er et foldedæk, beregnet til allround brug, alle årets 4 sæsoner. Velo 4S er udviklet til at køre mange kilometer og er et allround dæk, som er egnet til alt slags vejr. Dækket udmærker sig ved at have en god punkteringsbeskyttelse og lægger godt på vejen. Dækket er specielt egnet til dig som vil have et hurtigt helårsdæk, hvor fokus dog mere et på holdbarhed og beskyttelse end ren performance.

Cinturato

Cinturato er skabt til landevejskørsel, granfondo, touring og træningsturene. Dækket er med sin fantastiske punkteringsbeskyttelse og gode vejgreb i våde forhold særligt velegnet til det skandinaviske marked. Cinturato er det helt rette valg for dig der pendler og gerne vil undgå konstante punkteringer. Dækket er især velegnet om vinteren, hvor dets gode vejgreb er en stor fordel.

Det anerkendte site bicyclingrollingresistance.com har testet dækket, og de har konkluderet, at dækket har markedets laveste rullemodstand for pendler- og vinterdæk. Du får kort og godt et dæk i absolut topklasse, der kan holde dig kørende længe.