Milkit

Milkit har udviklet en tubeless ventil, som gør det rigtig nemt at opsætte og vedligeholde dit tubeless setup. Milkit kan bruges både til din racer, MTB og gravel cykel.

MilKit bliver udviklet i Schweiz efter en mountainbike-tur i Moab, USA blev afbrudt på grund af et fladt dæk og udtørret tubeless væske. En simpel punktering, der let ville have forseglet, hvis tubeless væsken stadig var effektiv. Dette er et problem, som alle, der plejer at køre tubeless, vil forstå.

Grundlægger og mountainbiker Pius Kobler besluttede at løse dette problem og opfandt milKit. Sammen med et team af cykelentusiaster og erfarne iværksættere grundlagde Pius virksomheden Sport Components Ltd. Deres mål er at lette hverdagen for mountainbikere, cyklister og andre atleter med innovative produkter og at blive en førende leverandør af smarte cykelløsninger.

Sport Components Ltd gik til crowdfunding-stedet Indiegogo i 2016 med deres første produkt, det innovative ventil- og sprøjtesystem Milkit. De sprang gennem deres $ 25.000 finansieringsmål på en måned, med hundredvis af cyklister, der var interesserede i at løse et universelt problem.

milKit Booster vandt en Eurobike Award i september 2019.