Trespass – Outdoor beklædning og udstyr til aktiv livsstil

Trespass

Trespass

Trespass – Outdoor beklædning og udstyr til aktiv livsstil

Trespass blev etableret i 1938 og stammer fra Skotland. Dengang producerede de uniformer til større virksomheder og det lokale politi. I dag består deres team af in-house designere, som udvikler tekniske materialer (bl.a. Tres-Tex, Tres-Shield og Tres-Tex 3-lags stof), hvilket har gjort Trespass til en af Storbritanniens mest succesfulde forhandlere af udendørstøj til mænd og kvinder, med produkter lige fra vandrestøvler til campingudstyr.  

Trespass jakker og rygsække til friluftsliv

I Cykelpartners Outdoor kategori finder du et stort udvalg af Trespass produkter til udendørsaktiviteter. Jakker som er både vandtætte og åndbare, bukser til både vandring og fritid, rygsække og vandrestøvler er taget med i vores sortiment, så du kan købe høj kvalitet til enhver fritidsaktivitet. Trespass formår nemlig at levere funktionel kvalitet indenfor et budget, som de fleste kunder kan være med på.

Trespass har speciale i Outdoor

Med Trespass i vores brede sortimentet kan vi matche dit næste udendørs eventyr med dine personlige behov. Vi tilbyder et stort udvalg af outdoor gear til camping, ski, vandring, trekking og backpacking. Gå på opdagelse i vores kategoriopdelte sortiment nedenfor og udforsk den store verden af Trespass produkter.