MET - Velkendt mærke - cykelhjelme - køb MET hjelme her.

MET

MET

MET - Velkendt mærke - cykelhjelme - køb MET hjelme her.

Met er en italiensk producent af cykelhjelme, og er blevet et velkendt mærke siden de startede tilbage i 1987. I dag er MET blandt verdens førende hjelmproducenter, med produkter indenfor alle kategorier; MTB, race og pendling. MET har blandt andet været benyttet af mange professionelle cykelhold heriblandt BMC, Radioshack, Garmin Sharp, Cannondale og Orica GreenEDGE.

MET har naturligvis sikkerhed som største prioritet når de lave hjelme, men også komfort og design er vigtigt for MET, for at du kan skabe gode tider på din cykel. Bl.a. er nogle af deres hjelme udstyret med "MIPS AIR" rotationssystem, som forbedrer hjelmens sikkerhed ved at absorbere nogle af de kræfter, dit hoved bliver udsat for, hvis du er så uheldig at styrte.

MET bruger altid de nyeste teknologier og bedste materialer i deres produktion af hjelme. Bl.a. er deres stropper ikke bare stropper men på de fleste af deres sportshjelme er det kevlar forstærket stropper, som giver en lavere vægt og en højere styrke.

MET udvikler udelukkende cykelhjelme, hvilket gør dem top-professionelle og til eksperter indenfor området. Deres mission er at skabe ikoniske designs til at forbedre oplevelsen af at cykle. Den inspiration vil vi hos Cykelpartner gerne være med til at give videre til alle generationer.

MET kan bl.a. prale med mere end 30 års erfaring indenfor ideudvikling og produktion af børnehjelme, hvor fokus ligger på sikkerhedsfunktioner og cool designs, som skaber selvtillid på cykelstierne.