Challenge

Challenge blev grundlagt i 2003, men der ligger langt mere erfaring bag brandet, end årstallet vidner om, da ejer Max Brauns allerede tilbage i 1985 begyndte at servicere cykelbranchen med dæk og slanger. Challenge er ligesom Max Brauns italiensk, og har hovedsæde i Milano.

Challenge er håndværk

Hos Challenge er de sikre på at have de absolut bedste dæk på markedet og spørger sig selv ”Hvad er meningen med at træne til du kollapser, hvis manglende luft i dækkene har nedsat din ydeevne og dermed også resultatet på din præstation?”.

Alle ryttere ved, at et optimalt dæktryk er afgørende for, hvordan cyklen føles og agerer på vejen, og at et for lavt dæktryk sænker farten unødigt. Præcis som med en bil, hvor det bare er benzinen det går ud over når dæktrykket er lavt, og ikke dig.

Challenge er foldedæk og latexslager til cykler

Vores udvalg af Challenge dæk, findes til både grus, brosten, terræn og landevej. Challenge dæk og slanger passer til Clincher og foldetypen er med aramidkant og karklasse er SuperPoly eller (forseglet) Corespun.

Dæk til landevej-, gravel- og crosscykel

Vores udvalg af Challenge dæk til racercykler er stort og der findes et hav af varianter. Disse er prismæssigt dyrere end et standardfoldedæk, da disse er håndlavet og kommer i en virkelig god og robust kvalitet, som betaler sig på den lange bane, i form af holdbarhed og komfort.

I udvalget finder du også foldedæk til gravel og cross, som ofte anvendes til underlag hvor du har brug for et ekstra godt vejgreb, som f.eks. når du kører på grus eller mudrede underlag.

Samtlige dæk har en lav rullemodstand og er meget smidige.

Cykelslanger

Cykelslanger fra Challenge er gode, håndlavede og sømløse slanger, som er produceret i latex. En latex slange er glattere end en traditionel slange, lavet af butyl, og du har derfor lavere risiko for at punktere på ruten og du får en bedre rullemodstand. Det er også netop derfor at en latexslange er den foretrukne cykelslange for racer- og crosscykler, blandt topatleter.