Witt

Elcykler fra Witt kombinerer et lækkert dansk design med tysk og schweizisk teknologi. Cyklerne er udviklet i samarbejdet med en prisvindende elcykel-producent og er elcykler i absolut topklasse. Komponenterne på Witts cykler er nøje udvalgt og håndplukket fra topproducenter verden over, for at skabe cykler af højeste kvalitet.
Alle modeller er udstyret med en 36V/250W batteri.

Forskellen på Witt e-bikes med front- og centermotor

Selv om bade elcykler med front- og centermotor, begge er elcykler med motor, så er der ret stor forskel på cyklerne, både funktions- og prismæssigt -og hvilken du skal vælge, afhænger af dit specifikke behov.

Elcykel med frontmotor

På en elcykel med frontmotor, sidder motoren placeret ved forhjulet. En elcykel med frontmotor kræver generelt ikke så mange kræfter fra din side, da de er meget lette at træde rundt og yder maksimalt hjælp når du skal op ad bakke.
Generelt er det ikke muligt at opnå samme hastighed på en elcykel med frontmotor, som på en elcykel med centermotor, og derfor bliver tendensen til centermotor større og større med årene.
Elcykler med frontmotor er derfor super velegnede til korte ture, hvor du ikke behøver ret høj fart.
Modellerne med frontmotor har desuden en tendens til, at være både lette og mere elegante i sit udtryk, hvilket ofte er en fordel for de fleste.

Elcykel med centermotor

En Elcykel med centermotor kræver en lidt større indsats fra din side. På disse modeller sidder motoren placeret i kranken, hvor også en sensor sidder og registrerer hvor hårdt du træder og bidrager med tilsvarende kraft. På en e-cykel med centermotor, sidder du i en let foroverbøjet position, som udnytter dine tråd maksimalt.
Den centralt placerede motor, giver desuden en meget stabil og velafbalanceret cykel, men har et mere groft udtryk end modellerne med frontmotor.

En cykelhjelm fra Witt er en cykelhjelm ud over det sædvanlige

Witt står bag en række Interaktive cykelhjelme med både LED lys og LED blinklys. Der er virkelig kælet for detaljerne på cykelhjelmene, som ikke blot beskytter dit hoved, men også øger din generelle trafiksikkerhed med både LED lys og LED blinklys.
Med en Witt cykelhjelm er det desuden muligt at downloade Livall-apppen, som automatisk sender en SMS ud til dine pårørende, med GPS-koordinater, hvis du skulle komme ud for en ulykke -det er super smart og en fantastisk sikkerhed for dine pårørende.
Blandt udvalget af Witt cykelhjelme, vil du også finde enkelte modeller med integreret højtaler og mikrofon, som gør det muligt at cykle og tale i mobiltelefon, samtidigt.