Coros

Coros er en amerikansk virksomhed, som specialiserer sig i præstationssportsteknologi. Coros er en af verdens ledende brands indenfor sportsure til den aktive sportsudøver. I vores sortiment finder du rekordvindende udstyr fra Coros, som via innovativ teknologi giver dig adgang til alle de fede gadgets.  

På vores store udvalg af sportsure fra Coros, får du fleksibilitet en masse, med features til både løb, hiking og cykling. Alt til at vedligeholde din aktiv livsstil. Blandt disse features, finder du ure med gps, lang batteritid, sportsure i smart design, barometrisk højdemåler, kompas, pulsmåler og accelerometer mm. 

Så se endeligt videre på vores sortiment nedenunder! 

Det ultimative sportsur fra Coros 

Det er Coros mål at hjælpe atleter med at få den bedste oplevelse ude i naturen. Coros skaber deres sportsure i det fedeste og smarteste design på markedet. Skabt med det nyeste og bedste teknologi. Som giver en effektiv og intuitiv brugeroplevelse. Designet, efter konsultation med nogle af verdens største idrætsudøvere.  

Coros har aktive forbindelser til den professionelle verden indenfor atletik. Anført af olympiske mester Des Linden og den amerikanske rekordholder, Parker Stinson. Er Coros ure designet til at kunne udholde de hårdeste områder på kloden. Så både ekstremsports og almene sportsudøvere har pålideligt udstyr på armen. 

Køb bl.a. den populære Coros Pace 2! 

Coros mest populære sportsur, Coros Pace 2, er vi stolte af at præsentere. Udover at have en pris, som alle kan snakke med om, så får du alle de features du skal bruge. Uret er designet i et lækkert og moderne design. Fremstillet i aluminosilikatglas med blød silikone rem, får du et avanceret stykke teknologi om armen. 

Udover standard features som bluetooth, gps, pulsmåler, barometrisk højdemåler, accelerometer og kompas. Får du et vandafvisende sportsur, som har fede ekstra features. Herunder et Muscle Heatmap og et overblik over hvilke muskelgrupper du med fordel kan arbejde på. Og det allerbedste? Selv med en lang batterilevetid på maksimalt 20 dage, så tager den mindre end 2 timer at lade op! 

Køb fra den prisvindende Coros Apex-serie 

Coros Apex-serie er til den mere seriøse og professionelle sportsudøver, som vil have alle de moderne features og mere til! Kåret som verdens bedste løbeudstyr i 2019, kommer du ikke galt i byen...vi mener på løbestien! Fremstillet i et fedt design med safirglasskærm og fremstillet i titaniumslegering (for ekstra holdbarhed). Så skal du ikke kigge længere end Coros Apex og Apex Pro sportsure 

Med optisk pulsmåler, barometrisk højdemåler, termometer, bluetooth, kompas og GPS (selvfølgelig). Får du alle de features du skal bruge. Herudover er Apex sportsurene vandafvisende, helt ned til 100 meters dybde. Samt med en batterilevetid på op til 30 dage og 40 timer med fuld GPS-mode.  

Så anbefaler vi dig helt sikkert, at Coros Apex skal være dit næste sportsur!