Tubolito - Verdens letteste cykelslanger - Fra østriske Tubolito

Tubolito

Tubolito

Tubolito - Verdens letteste cykelslanger - Fra østriske Tubolito

Tubolito er østrigsk og er en forholdsvis ny producent på markedet indenfor cykelslanger.
Slangerne er både banebrydende og nytænkende, da de er lavet i et ultratyndt og let TPU (Thermo plastik), som vejer minimalt, sammenholdt med standard slanger af samme type på markedet -faktisk helt op til 80% mindre, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Tubolito kan genkendes på deres karakteristiske orange farve, som tilfører et frisk pust til cykelindustrien.

Tubolito slanger til race

Fælles for alle Tubolito slanger til Race er, at de er ultratynde i kvaliteten og maksimum fylder 4 x 5 cm. i rullet tilstand og 10 x 12 cm. i emballagen. De kan derfor sagtens opbevares i enten styr- eller sadeltasken, hvis du har behov for at have dem med på farten.
Tubolito er ikke gået på kompromis med kvaliteten, som på ingen måde er dårligere end på en standard slangerne i butyl. De har der imod opnået en langt lavere rullemodstand (også sammenholdt med latex-modeller), hvilket bidrager med en højere komfort, uanset om du kører cykelløb eller blot nyder en stille og rolig tur på landevejen. Tubolito er desuden et godt alternativ til latex-slanger, da de holder bedre på luften.

Tubolito slanger til MTB

Tubolito producerer et godt udvalg af slanger til brug på både MTB og E-MTB cykler.
Præcis som med slangerne til race, er også disse MTB-modeller væsentligt lettere end standard MTB slanger på markedet -faktisk helt op til 80%.
De kan ikke alene minimere totalvægten på din cykel med op til 200 gram (pr. sæt), de er også omtrent dobbelt så robuste som øvrige standard modeller på markedet, hvorfor de er et virkelig godt alternativ til at køre tubeless.
Også MTB-modellerne har en lavere rullemodstand, end varianter i butyl.

Vær opmærksom på, at slangerne fra Tubolito udelukkende er egnet til brug cykler med skivebremser, da thermo plasten ikke tåler varmeudviklingen fra fælgbremser.