Bike Parts

Bike Parts er en af verdens største leverandører af komponenter og udstyr til cykler. BikeParts hører under Winora-selskabet. De har som sådan ikke egen produktion, men har ekspertise i distribution og logistik som gør at den endelige forbruger får meget for pengene.

Varerne er rigtig gode til prisen og kvaliteten er tysk som man kender det. Virksomheden er beliggende i Schweinfurt og herfra forsyner man en stor del af Europa med kendte mærker og deres eget eksklusive mærke XLC som sidder på mange Haibikes ligeledes ejet af Winora-selskabet.

Mærket XLC byder på passende dele til alle cykler på alle områder. Komponenterne er perfekt afstemte og byder på fremragende design og kvalitet. XLC produkterne profiterer på over 100 års knowhow i cykelbranchen. Delene bliver udsat for de hårdeste test så de klarer hverdagen. Dette sikrer pålidelighed og holdbarhed. Kvaliteter som går lige i hjertet på de fleste cykelentusiaster. XLC står for funktion, mode, komfort og teknologi.

Bike Parts søger med alle deres 16.000 varenumre at indkøbe og sælge komponenter der som minimum matcher deres eget mærke og derfor er dele fra BikeParts en god ide at investere i, hvad enten det er til raceren, hverdagscyklen, cruisercyklen, børnecyklen eller sågar løbehjulet eller noget helt andet.

Bike Parts har som en af de største leverandører af cykeldele og reservedele til cykler rigtig mange forskellige dele i sortimentet.

Hos Cykelpartner.dk har vi dog langt fra deres fulde sortiment, da vi kontinuerligt udvælger de bedste produkter fra forskellige leverandører, så vi hele tiden har et stort udvalg af udstyr til cykler i forskellige prisklasser men altid til den billigste pris på markedet.

Gode tilbud og udsalgs runder på Bike Parts

Vi stiler hele tiden mod at købe cykeldele og cykeludstyr hjem til rigtig fordelagtige priser, så du altid kan få dine reservedele hos os til den billigste pris. Derfor kan du opleve at du en kort periode kan finde en vare til langt under halv pris og herefter ikke ser den i vores shop igen. Dette skyldes at vi køber ekstremt store sortimenter hjem, for at få de billigste priser at byde vores kunder. Derfor kan du nogle gange finde billige cykelgarager af suveræn kvalitet på udsalg i en måned og måneden efter har vi måske fået fat i nogle Hello Kitty produkter, som vi kan lave gode tilbud på. Derfor bør du aldrig tøve med at få købt, hvis du finder gode tilbud, hvor prisen er sat meget ned.

God kvalitet fra Bike Parts

Selvom Bike Parts leverer rigtigt billige cykeldele, så kan man altid regne med, at man får et produkt af god kvalitet. Vi sørger altid for at håndplukke produkter i vores shop og hvis vi oplever problemer er nogle produkter, fjernes disse fra shoppen. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder hos Cykelpartner.dk og hvis du oplever at modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan få en evt. defekt vare fjernet fra shoppen.