Rema tip top - førende inden for lappegrej og reparation af dæk.

Rema Tip Top

Rema Tip Top

Rema tip top - førende inden for lappegrej og reparation af dæk.

Rema Tip Top kommer fra Tyskland og blev grundlagt i år 1923 af Stahl Grauber og siden denne start for over 90 år siden har målet været at leve op til en top kvalitet til tilfredse kunder. I dag har firmaet datterselskaber og repræsentanter i over 170 lande i hele verden. De har gennem en fortsat udbygning af nationale og internationale markedsaktiviteter udbygget og optimeret salgs struktur, service og produktsortiment for at give den bedst mulige garanti og kunderne den bedst mulige ydelse.

Rema Tip Top produkterne omhandler, vulkaniserings væsker, slange og dæk lapper, værkstedsmaskiner, hjul balance maskiner, løfte systemer, ventiler, balance vægtklodser, hjul bolte, diagnose målesystemer, lufttryk udstyr og en lang række andre dele inden for dette segment.

Rema Tip Top er globalt førende inden for reparationer af dæk og dækservice. Takke være deres samarbejde med kendte dækproducenter og regummierede leverandører, levere de innovative løsninger til dæk markedet. Tilfredse kunder er resultatet og fortjenesten fra et komplet program, der omfatter proprietære produkter, videresalg merchandise og en omfattende tjenesteydelse for specifikke systemløsninger til den enkelte.

Rema Tip Top tilbyder også, for at fuldende sikkerheden, en række sikkerhedsudstyr i form af beskyttelses briller, arbejdshandsker, afskærmninger,  og diverse artikler til rengøring af personel.