Atera Cykelholdere - Stort udvalg af cykelholdere fra Atera

Atera

Atera

Atera Cykelholdere - Stort udvalg af cykelholdere fra Atera

Tyske Atera leverer kvalitets cykelholdere til bilen og er en veletableret virksomhed, som blev grundlagt i 1972. Altera har gennem tiden vundet flere tests og er særlig kendt for deres Strada-serie, som virkelig forener design, kvalitet og funktion på fineste vis.

Atera cykelholdere til ethvert behov

Vores udvalg af cykelholdere fra Atera, giver mulighed for at transportere mellem 1 og 4 cykler på samme holder -alt efter hvilken model du vælger. De fleste modeller er beregnet til transport af 2-3 cykler, men du har mulighed for at tilkøbe en adapter til 4. cykel hvis dit behov ændres med tiden.

En cykelholder er typisk egnet til almindelige cykler og MTB-cykler med smalt stel. Derfor kan du roligt regne med, at der er fint plads til det antal cykler du har behov for. Har du derimod MTB-cykler med ekstra kraftigt stel eller elcykler, har Atera specielle modeller til det formål.

Samtlige modeller er egnet til montering på bilens anhængertræk.

Tysk kvalitet når det er bedst

Hos Atera er kvalitet altid i højsædet. Til cykelholderne benyttes altid mat anodiseret aluminium, som modsat almindelig aluminium, vil holde det fine udtryk år efter år og ikke blive gråt og glansløs med tiden. Det er desuden stærkere, langt mere holdbart og beskytter materialet mod vind, vejr og slid.

Cykelmagasinet Bike har sammen med Gute Fahrt, bedømt flere af deres modeller til at være bedst i test, ligesom FDM´s blad Motor har honoreret med 5 stjerner.

Født med et hav af lækre funktioner som gør din hverdag lettere

Hos Atera er funktionalitet altid i top. Der er tænkt over detaljerne, med fokus på, at den daglige håndtering af cykelholderen skal være både let og simpel.

Cykelholderne i vores sortiment har alle Quickrelease-håndtag, som gør cykelholderen superlet at af- og påmontere bilens træk. De har desuden pedalløst tilt-funktion, som gør det let og enkelt at komme i bilens bagagerum selv om du har cykler fastmonteret på cykelholderen. Cykelholderne fylder ikke meget og kan derfor opbevares i langt de fleste bagagerum, med mindre du kører en minibil med meget lidt plads i bagagerummet.