Athlecia - Køb funktionelt sportstøj i høj kvalitet, til gode priser

Athlecia

Athlecia

Athlecia - Køb funktionelt sportstøj i høj kvalitet, til gode priser

Athlecia - sportstøj i høj kvalitet, til gode priser!

Athlecia er et brand under danske ’Sports Group Denmark’, som producerer feminint træningstøj – altid i smarte og tidssvarende designs. Athlecia er også kendt under navnet Endurance Athlecia.
To gange årligt lander en ny kollektion af sportstøj og træningsprodukter til kvinder, hvor alle items er inspireret af tidens trends og farver.

Athlecia – sportstøj med god pasform og høj komfort!

Når du køber et stykke beklædning fra Athlecia, er du garanteret en god kvalitet – og ikke mindst, en virkelig god pasform.
Athlecias kollektion indeholder altid ’tights som strammer hvor de skal’ og behagelige træningsbukser, som sikrer dig en god komfort – både i og udenfor træningscenteret.
Udvalget af sports bh’er og træningstoppe er stort og bh’erne findes med flere forskellige niveauer af støtte. Blandt Athlecias udvalg, finder du bl.a. sports bh’er med lynlås og sports bh’er med lukning foran ved brystet.
Fælles for langt de fleste sportstoppe og t-shirts fra Athlecia er, at tekstilet er VIRKELIG lækkert -og du vil formentlig ikke kunne undgå også at hoppe i dem til hverdag, når først de er landet hjemme i dit tøjskab.

Træningstasker og yogamåtter fra Athlecia

Blandt Athlecias kollektion finder du altid et pænt udvalg af smarte og praktiske træningstasker, med en god rummelighed og plads til opbevaring af f.eks. en yogamåtte. Træningstaskerne udskiller sig fra mange andre træningstasker, ved at have et feminint touch og moderne udtryk. -faktisk er de så fine, at du også kan blive fristet til at bruge dem til hverdag!
Også yogamåtter er blandt Athlecias sortiment – og de er bestemt ikke kedelige! Yogamåtter fra Athlecia findes i både ensfarvede udgaver og udgaver med mønster, farver og struktur. -Så ønsker du at skille dig ud på dit yogahold, er en yogamåtte fra Athlecia et oplagt valg.

Mangler du billigt kvalitets træningstøj og -udstyr, er det helt klart værd at kigge nærmere på Athlecia!