Trek Cykler - Stort udvalg af de populære Trek cykler

Trek

Trek

Trek Cykler - Stort udvalg af de populære Trek cykler

Måske din næste mountainbike, gravelbike eller racercykel befinder sig i vores sortiment? Tag et kig blandt vores store udvalg fra Trek og bliv inspireret af deres nyeste cykler og cykeludstyr.

TREK - cykler til enhver smag!

Treks engagement i innovation og kvalitet har gjort dem til et af de mest respekterede brands i cykelindustrien og deres brede udvalg af cykler sikrer, at der er en Trek cykel for enhver rytter.

Trek tilbyder en bred vifte af cykler, der opfylder forskellige behov og præferencer. Blandt deres produkttyper finder du bla.:

Mountainbikes

Kendt for deres robusthed og alsidighed i terrænet.

Racercykler

Designet til hastighed og effektivitet på asfalterede veje.

Elcykler

Tilbyder elektrisk assistent til at gøre cykling lettere.

Børnecykler

Sikre og holdbare cykler designet til unge ryttere.

Trek mountainbike

Trek Roscoe

Trek Procaliber

Trek racercykel

Trek Domane

Trek Emonda

Trek elcykel

Trek FX+ 

Trek Marlin +

Trek børnecykel

Trek Marlin

Trek Wahoo

Trek Marlin - En klar bestseller


Mountainbikes fra Trek Marlin-serien er kendt for at være både robuste og alsidige i deres køreegenskaber. 

Serien har en god balance mellem pris og kvalitet og anses for at være et godt valg for både begyndere og øvede mountainbike-ryttere, der leder efter en cykel der kan tackle forskellige former for terræn og udfordringer.

Selv om Trek Marlin klarer sig godt i kuperet terræn, er den samtidig også velegnet til daglig pendling.

Serien består af Marlin 4, Marlin 5, Marlin 6, Marlin 7 og Marlin 8. Marlin 4 er den mest prisvenlige model, mens priserne topper på en Marlin 8. Den primære forskel mellem modellerne deres komponentgrupper. 

Trek IsoSpeed Decoupler

IsoSpeed Decoupler er en forholdsvis ny teknologi som er udviklet med henblik på, at forbedre komforten og ydeevnen på landevejs- og gravelcykler. En cykel med indbygget IsoSpeed teknologi giver dig følgende fordele:

Stødabsorbering

Når en cykel med IsoSpeed kører i ujævnt terræn, absorberer IsoSpeed-systemet en del af de stød og vibrationer der helt naturligt kommer fra underlaget. 

Bevægelsesfrihed

IsoSpeed tillader sadelrøret at bevæge sig mere uafhængigt af resten af rammen. Dette giver en mere eftergivende kørsel, især på hårde overflader som brosten eller ujævne landeveje.

Øget Ydeevne

Ved at opretholde mere kontakt mellem dæk og vejoverflade, forbedrer IsoSpeed cyklens trækkraft og stabilitet, hvilket giver dig en bedre kontrol og effektivitet.

Mindre Belastning på Kroppen

IsoSpeed hjælper med at reducere belastningen på din ryg og skuldre, hvilket er særligt vigtigt for dig, der tilbringer mange timer i sadlen.

Historien om Trek

Mange gode ideer er startet over et par øl (-og sikkert også en masse dårlige). - Og én af de gode er Trek, som blev stiftet tilbage i 1975 af Dick Burke og Bevil Hogg.

Det hele startede med en cykelforretning, som havde de svært med at løbe rundt, og konkurrencen på de billige cykler var hård, så grundlæggerne blev enige om at hvis de skulle overleve, så måtte de starte deres eget brand. De så et hul i markedet for Amerikansk produceret cykler i prislejet fra mellem til highend. Sådan startede Trek, som i øvrigt skal henlede opmærksomheden på komme ud og rejse og opleve. Trek er i dag et anerkendt kvalitets brand der gerne vil signalerer oplevelser for livet, frihed, rejselyst og kvalitet.

Trek har i dag et stort udvalg i mountainbikes, racercykler, gravelcykler, el-cykler og mere almindelige hverdagscykler til pendling. Her hos Cykelpartner har vi et bredt udvalg af Treks kvalitetscykler i alle prisklasser.