Rogelli Sportswear - Dansk forhandler af Rogelli cykeltøj | Cykelpartner.dk

Rogelli

Rogelli

Rogelli Sportswear - Dansk forhandler af Rogelli cykeltøj | Cykelpartner.dk

Rogelli er en hollandsk virksomhed, som har produceret cykeltøj siden 1974. Rogelli er et rigtigt familieforetagende. Rini Wagtmann, som deltog i Tour de France (havde i øvrigt den gule trøje, ret sejt ikke!) i hans cykelkarriere og stiftede Rogelli herefter. Siden der, er virksomheden nu i 3 generation og de har ikke stoppet siden!

Samtlige kollektioner fra Rogelli, bærer altid præg af at være i god kvalitet, have lækre farver, samt at have en virkelig god pasform. Netop sidstnævnte egenskaber dækker over Rogellis mission om at producere virkelig lækkert cykeltøj. Så du som cyklist, kan holde motivationen over længere tid og dermed have lettere ved at opnå dine træningsmål. Dette gør Rogelli til et sikkert valg!

Rogelli producerer blandt andet cykelshorts, cykelhandsker og cykeltrøjer.

Komfort & lækkert design

Rogelli cykeltøj og sportstøj er specielt designet til alle formål. Med et fokus på komfort og bevægelsesfrihed. Cykeltøjet fra Rogelli Sportswear går efter ekstra åndbarhed, når de skal designe deres cykeltøj. Deres kollektion tæller tøj til alle sæsoner og til alle slags vejr. Hvad enten du har brug for blødt, åndbart og enkelt cykeltøj eller race fit cykeltøj med fleksibilitet, så skal du vælge Rogelli Sportswear.

Til de lidt mere kolde og våde sæsoner, kan du også købe vindtætte og vandafvisende sportstøj i lækkert design!

Cykeltøj til alle størrelser

Hos Cykelpartner har vi et bredt udvalg af Rogelli Sportswear. Vi priser os med at have cykeltøj til så mange størrelser og her er Rogelli Sportswear ingen undtagelse. Derfor har vi uden tvivl lige præcis cykeltøj i din størrelse. Så er det jo bare en bonus, at Rogelli går ekstra op i at have en fleksibel pasform. Så du kan få cykeltøj, der passer perfekt til dig.

Så vi anbefaler dig at se vores store udvalg af Rogelli Sportswear!