Cykeltrøjer

Det er meget vigtig at du har den optimale påklædning på, når du er ude og cykle. Det er ligegyldigt om du er konkurrencerytter og cykler på højt plan, eller om du bare bruger cyklen for at få lidt motion en gang i mellem. Det er især vigtigt at få dækket overkroppen korrekt til fordi det er altid den som bliver mest udsat for vind og blæst. Derfor er det meget vigtigt at du opretholder den rigtige temperatur i din kropskerne. Du producerer også mest sved og varme fra din ryg, så du skal være meget opmærksom på at få en bluse eller trøje som er åndbar og har god ventilation på ryggen.

Trøjer uden eller med korte ærmer

Disse trøjer bliver for det meste brugt i de varme måneder eller inde under en jakke i overgangsmånederne. Det handler i bund og grund om at klæde sig på efter vejrforholdene. Du skal bare huske på at du må ikke komme til at fryse, så cykler du i en trøje uden ærmer, kan det være en ide at medbringe en tynd vindjakke. Dog skal det siger at det er meget bedre at svede lidt ekstra end det er at fryse.

Trøjer med lange ærmer

Disse trøjer bruger man til fx. en kølig sommeraften eller i overgangsmånederne. Dog er der også nogen som bruger dem indenunder en jakke i de kolde måneder. Igen er det vigtigt at de er åndbar og/eller har ventilation på ryggen, så du kan komme af med varmen. Så du på den måde undgår at blive klam og fugtigt. Du skal være opmærksom på at en trøje, ligegyldigt om den er kortærmet eller langærmet, gerne skal sidde tæt ind til kroppen. Dog skal du kunne bevæge dig i den og føle at den sidder komfortabelt.

Herover kan du se hvilke kategorier vi har indenfor cykeltrøjer og du kan nu selv vælge hvilken kategori du vil gå ind i. Når du har valgt en kategori vil alle mærkerne blive vist, men ønsker du at se udvalget fra ét bestemt mærke, kan du altid vælge dette oppe i toppen af siden. Det skal dertil siges at størrelserne sviger alt afhængig af hvilket mærke du vælger, så derfor vil vi anbefale at du benytter den størrelsesguide som er oplyst under trøjen specifikationer. Er du i tvivl omkring hvordan og hvor du skal tage dine mål, kan du se det via guiden på nedenstående link:

Størrelsesguide