Hovedbeklædning

Vi har et bredt udvalg af hovedbeklædning: hjelmhuer, balaclava og bandana. Der er mange forskellige modeller og typer, så du har muligheden for at finde den hovedbeklædning, der passer bedst til dig og dine behov under træning.

Assos Summer Cap - Cykelkasket - Onesize
Spar 20%
179 DKK 143,00 DKK inkl. moms
OnGear - Balaclava  - Sort - Onesize
Bedst til prisen
Spar 40%
129 DKK 77,00 DKK inkl. moms
Sensor Pandebånd - Vindtæt front - Sort
Spar 30%
119 DKK 83,00 DKK inkl. moms
Sensor hjelmhue - Vindtæt - Sort
Spar 30%
139 DKK 97,00 DKK inkl. moms
Sensor Double Face Balaclava - Sort
Spar 30%
99 DKK 69,00 DKK inkl. moms
Hjelmhue BBB unisize Sort
149 DKK inkl. moms
Sensor Double Face - Balaclava - Junior
Spar 30%
89 DKK 62,00 DKK inkl. moms
Shimano Extreme - Vinter hue/cap - Sort - Onesize
Spar 40%
Alé Termico  - Face mask - Sort - One Size
Spar 40%
139 DKK 83,00 DKK inkl. moms

Hovedbeklædning til alle

Uanset dit behov og ønsker i forhold til hovedbeklædning som cykelrytter, har vi et stort og bredt sortiment af forskellige typer og modeller. Via vores filtreringsmulighed, kan du nemt se efter netop den hovedbeklædning du mangler. 
Har du brug for hjælp til at finde den bedste hovedbeklædning til dit behov, kan du kontakte vores support, hvor fagfolk sidder klar til at hjælpe dig. 

Hjelmhuer

I vores store udvalg har vi både hjelmhuer til sommer og vinter. En hjelmhue er uundværlig i de kolde måneder eller, hvis du træner i kolde klimaer. Den er med til at isolere varmen på din pande, ørene og nakken. Samtidig er de ofte åndbare og svedtransporterende, så du ikke bliver våd og kold. Modellerne er alle tynde hjelmhuer, og de er meget lette. Dette gør at de er nemme at have under cykelhjelmen eller ski hjelmen. De tyndeste og letteste modeller af cykelhjelmshue kan med fordel anvendes om sommeren, så man ikke kæmper med sveden, der render fra panden og generer øjnene under træning. En hjelmhue kan anvendes til mange sportsgrene, men oftest bruges hjelmhue til cykling eller ski. De er også praktiske i hverdagen, for folk der cykler frem og tilbage fra arbejde og ikke vil fryse om ørene. 

Vi har hjelmhuer i bomuld, fleece, uld og polyester, der alle har deres unikke egenskaber at byde ind med, så du kan være tilpas og komfortable under din træning. 

Balaclava

En balaclava er en fullface hue, som også kaldes elefanthue. Den har egentligt de samme praktiske egenskaber som en almindelig hjelmhue, men balaclava kan dække mere af ansigt og hals, hvorfor den kaldes for en full face hue. Selvom den er designet til at dække og beskytte hele hovedet, kan en balaclava anvendes både, som hue, halsedisse og til at beskytte kun dele af ansigtet. Den kan anvendes som en elefanthue til cykling, ski eller løb, eller når du træner i klimaer, hvor du har behov for at have beskyttet hele ansigtet imod vind og vejr. Alle modellerne er tynde og lette og lige til at have under hjelmen og praktiske at have med på turen. 

Bandana til sport

Bandanaer er specielt rigtig gode til sport om sommeren. De er perfekte til at holde sved og fugt væk fra ansigtet. Bandana til cykling er meget populært, men de kan sagtens anvendes til andre sportsgrene, som løb og vandring. Vi har billige og high end bandana i lækre designs, i hurtig tørrende materiale og som beskytter huden imod UV stråler. 

Cykelkasketter og caps til cykling

En cykelkasket eller en cykel cap, bruges ofte for at få ekstra beskyttelse under hjelmen. Nogle kasketter er vind-og vandtætte og kan bruges under hjelmen for ikke at blive våd og kølet ned. Desuden kan skyggen også være anvendelig til at tage det værste af regnen som ellers ville komme i øjnene. Dette er meget praktisk hvis du benytter en hjelm uden eller med en lille skygge. Andre cykelkasketter bruges for at beskytte imod solen i nakken og i øjnene. En cykelkasket/cap anvendes indenunder hjelmen for at give optimal beskyttelse. 

Vi fører også cykelkasketter fra anerkendte brands, som også bruges til dagligt til andet end cykling.