Halsedisser

Stort udvalg af halsedisser til hele familien. Find halsedisser fra anerkendte cykelbrands, som levere høj kvalitet og sikre halsedisser specielt designet til cykelryttere og andre sportsfolk.

Assos Neck Foil - Halsedisse
159 DKK inkl. moms
Alé Mascherina - Mundbind - One Size
Spar 71%
89,95 DKK 26,00 DKK inkl. moms
Giro - Mundbind - 10 stk. - Sort
OBS: Få stk. tilbage
Spar 80%
999 DKK 200,00 DKK inkl. moms
Viser 1 til 32 af 32

Halsedisser i bomuld, fleece eller uld

Vi har hos Cykelpartner sikret dig et stort udvalg af halsedisser, så du kan finde den der passer til dine behov. Hvilken halsedisse du bør vælge, afhænger af af sæsonen og hvilket materiale du føler mest komfortabel.

Halsedisse i bomuld

  • En halsedisse af bomuld føles ofte utrolig blød og let om halsen. Giver en mild varme til halsen og fås ofte i mange forskellige farver. 

Halsedisse i fleece

  • Halsedisser af fleece ser vi typisk i de koldere måneder, da de er tykkere i materiale og ofte også varmere rundt om halsen. Her et måske endnu blødere materiale end bomuld. Halsedisser af fleece ser vi ofte blive brugt til eksempelvis skisport.

Halsedisse i uld

  • Vælger du en halsedisse af uld, eksempelvis merinould, får du ofte en meget let, men dejlig varm halsedisse. 

Uld kan bruges hele året og har en utrolig evne til at varmeregulere. Uld halsedisser fås både i en meget tynd udgave men også i en tykkere kvalitet, som kan sikre dig varme i de helt kolde måneder.

Halsedisser til damer og mænd

Langt de fleste halsedisser er unisex og kan altså bruges af både mænd og damer. Det er ikke om du er mand eller dame, som bestemmer, hvilken halsedisse du skal vælge, men derimod skal du gå med den farve og det materiale du synes bedst om. Vi har også halsedisser til børn. Mange større børn, bruger halsedisser til voksne. 

Den bedste halsedisse til dig

Alt efter dit trænings- og ambitionsniveau, om du tænker en helårs- eller vinter/sommermodel, kan det være meget individuelt, hvilken halsedisse, der er den bedste for netop dig. 

Vi anbefaler du tager et kig på den enkelte varer, da du vil kunne finde rigtig god information om produktet der, og er du stadig i tvivl, kan du kontakte vores support, hvor fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.