Kropsbeskyttelse

Pas på dig selv og brug den rigtige kropsbeskyttelse. Uanset, hvor øvet du er, kan du være uheldig, så vi anbefaler altid at undersøge, hvilket beskyttelsesudstyr der passer til netop din sportsgren. Er du i tvivl om, hvilken kropsbeskyttelse du skal bruge, kan du kontakte vores support, hvor fagfolk sidder klar til at vejlede dig.

Knæbeskyttere, rygskjold mm. til den aktive sportsudøver! 

Kropsbeskyttelse er selv for den mest trænede person et must! Hos Cykelpartner går vi meget op i din sikkerhed, så derfor går vi altid efter at have det bedste sikkerhedsudstyr på vores lager. Derfor anbefaler vi dig til at undersøge, hvilket beskyttelsesudstyr der passer til netop din sportsgren.  

Det er ikke kun hovedet man skal passe på når man cykler. Specielt BMX og MTB-ryttere, er udsat for slag og stød til kroppen, da de udfordrer sig selv meget. Derfor har vi her et udvalg af kropsbeskyttelse, rygsække, rygskjold, samt knæ, albue- og håndledsbeskyttere. 

Beskyttelsesudstyr til din sportsgren 

Rygskjold anbefales til BMX, MTB, ski, snowboard og hvis du skater. Det samme gælder beskyttelses bukser, der er gode til sportsgrene hvor hofte og ben er meget udsatte. Specielt til MTB anbefales der en rygsæk med indbygget rygskjold. 

Beskyttelsessæt med knæ albue og håndledsbeskytter, kan også bruges til cykling. Derudover er de perfekte til løbehjul, skateboard og rulleskøjter. Vi har både beskyttelsessæt til børn og beskyttelsessæt til voksne. Lige meget din alder er det vigtigt at du, sætter sikkerheden først og investere i noget godt beskyttelsesudstyr. På den lange bane kan du slippe for mange skader, og det gør bare legen og træningen mere sjovt. 

Vi har alt beskyttelse til MTB-banen! 

Den gode oplevelse på MTB-banen er vigtig for hver eneste mountainbikekører. Ens udstyr skal ikke bare være komfortabel, den skal også være praktisk for maksimal udholdenhed, veje så lidt som muligt og så stadig udgøre en barriere mellem dig og din sikkerhed.  

I vores udvalg af sikkerhedsudstyr til mountainbikebanen, finder du kompakt og fleksibelt udstyr til både børn og voksne. Så alder er ingen begrænsning for alle mountainbike entusiaster! I vores udvalg af beskyttelse til MTB-banen finder du: 

Knæbeskyttere 

Knæene er en af de mest sårbare områder på kroppen, når man er på cyklen. Derfor er det nærmest et krav at have beskyttelse til sine knæ. I vores sortiment finder du knee pads med maksimal bevægelsesfrihed, som kan justeres til dine behov med den perfekte pasform. Derudover har vi sørget for, at vores sortiment inkluderer knæbeskyttere som både er stødabsorberende og holde til en ordentlig omgang på banen! 

Rygskjold 

På mountainbikebanen er ryggen måske ikke det første man tænker over. Da man kan komme slemt til skade, anbefaler vi kraftigt at enhver mountainbike entusiast anskaffer sig et mtb rygskjold. Vi vil her anbefale dig at anskaffe et mtb rygsæk med skjold.  

Det er din sikkerhed vi går op i, så hvis du sørger for at træde pedalen, så beskytter vi din ryg og haleben. Vores sortiment inkluderer et hav af lette mtb rygskjold, som både er komfortable og har fokus på maksimal åndbarhed. 

Albuebeskyttere 

I vores sortiment af beskyttelse til albuerne, finder du albuebeskyttere med fokus på holdbarhed og komfort. Udover knæene, så skal armene også modstå hårde stød på en mtb bane. Så derfor anbefaler vi at anskaffe albuebeskyttelse med fokus mod stærke stød og slag. Som samtidigt er strækbare og elastiske, så de passer perfekt til dine albuer og giver en effektiv bevægelighed.  

Skinnebensbeskyttere 

Udover beskyttelse af knæ, ryg og albuer. Så sidder dine skinneben endnu tættere på jorden end de andre. Dette gør også at de sårbare til vådt mudder og hård jord. Så I vores sortiment, finder du skinnebensbeskyttere som tørre hurtigt og holder dine fødder ekstra tørre. Samtidigt med at de er temperaturregulerende og leder al sved væk. 

Så se endelig på vores sortiment af sikker beskyttelse til mtb banen her på vores webshop! 

Få sparring fra vores fagfolk 

Hvis du nogensinde er i tvivl om hvilken kropsbeskyttelse du skal bruge, så er du altid velkommen til at kontakte vores support, hvor vores fagfolk sidder klar til at hjælpe dig!