1 anmeldelser
Dette er en smart og ultra let albuebeskytter fra Bluegrass. Den tilbyder dig strømlinet beskyttelse, der ikke sænker din fart. Designet er med til at give et stabilt fit, så du ikke under kørsel er nødsaget til at rette på b…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette er en smart og ultra let albuebeskytter fra Bluegrass. Den tilbyder dig strømlinet beskyttelse, der ikke sænker din fart. Designet er med til at give et stabilt fit, så du ikke under kørsel er nødsaget til at rette på beskytterne. De bliver derimod siddende, hvor de skal. 

Anvendelse
Disse albuebeskyttere er blevet særligt udviklet til cyklister og er specielt velegnet til MTB eller anden offroad-cykling, hvor du har brug for ekstra beskyttelse. Polstringen på albuen er tolaget med en blød og en hård side. I hver ende af "ærmet" er der silikone i kanterne, som hjælper med at beskytteren bliver siddende, hvor den skal. Ydermere er der elastikbånd som hjælper med det samme. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 95 gram
  • Silikonekanter
  • Tolaget polstring
  • Vaskbare
  • Materiale: Vaportech light mesh

Kvalitetsniveau
Bluegrass Skinny er skabt med en perfekt balance mellem sikkerhed og komfort, der giver dig mulighed for at have beskytterne på hele dagen uden at føle ubehag eller blive overophedet. Albuebeskytteren er til dig, der ønsker en smart og elegant løsning i forbindelse med beskyttelse.

Vedligeholdelse
Albuebeskytterne kan vaskes på 30 grader med tøj i samme farve. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse C (cm) D (cm)
M 26/29 23/26
L 29/32 26/29

Tilgængelige varianter

M, L

28-10-2018
Fedt produkt, men har du "Guns" så sidder de stramt..