Assos - Kvalitets Cykeltøj - Dansk online forhandler af ASSOS

Assos

Assos

Assos - Kvalitets Cykeltøj - Dansk online forhandler af ASSOS

Assos er kendt for høj kvalitet, sublim komfort og stor innovation indenfor cykeltøj og accessories. Deres produktsortiment spænder fra højtydende cykeltrøjer og bib-shorts til tilbehør som handsker, cykelstrømper og hovedbeklædning - designet til at forbedre cykeloplevelsen, uanset hvilke forhold du cykler under.

Assos cykeltøj- En pioner indenfor cykelsport

Assos' bib-tights er særligt kendt for deres avancerede pude-teknologi og fleksible seler, der hver især bidrager med en enestående komfort og støtte - selv på lange cykelture. Deres trøjer er kendt for deres gode åndbarhed og en pasform der tilpasser sig din krop og bevægelser - uanset hvor hårdt du presser dig selv på cyklen. Desuden tilbyder Assos en bred vifte af lag-på-lag løsninger, der gør det muligt for dig at tilpasse din påklædning til forskellige vejrforhold.

Kernen i Assos' filosofi er et kompromisløst engagement indenfor kvalitet og funktionalitet. Det betyder at hvert stykke tøj er omhyggeligt designet og fremstillet af tekniske materialer, som sikrer en god holdbarhed og særdeles høj ydeevne. Der er desuden høj fokus på aerodynamik, komfort og klimakontrol, hvilket gør deres cykeltøj ideelt til både professionelle og fritidscyklister.

Assos' tilgang til design og innovation er ikke kun begrænset til deres sortiment af beklædning, de tilbyder også en række tilbehør, som handsker, sokker, hjelmhuer og armvarmere. Disse produkter er ligeledes produceret i teknisk avancerede tekstiler og med fokus på høj performance og aerodynamik.

Assos har eget testteam som afprøver alle produkter inden det produceres. Det består af tidligere prof-ryttere, amatører og supermotionister.

Assos laver ikke bare verdens bedste cykeltøj; de er ofte de første med nye materialer! Ikke bare for nyhedsværdien, men fordi det er en forbedring. Det er ikke unormalt, at de kører deres modeller i flere år. Der kommer først en ny model når der er noget nyt.

Assos cykeltøj er tøj til den kræsne cykelrytter, som gerne vil have cykeltøj af højeste kvalitet. Assos laver særskilte cykelbukser og cykeltrøjer til damer og herrer for at sikre, at cykeltøjet har en optimal pasform. Desuden laves deres cykeltøj af materialer af absolut topkvalitet, som sammen med et specielt vaskemiddel til Assos cykeltøj sikrer, at dit cykeltøj holder sig flot og med den korrekte pasform i rigtig lang tid.

Assos Danmark

Assos er blevet rigtig velanset i Danmark og på trods af den langt fra billige pris, vokser salget af cykelbukser og cykeltrøjer fra Assos stødt.

Dette skyldes i høj grad også, at danskerne har indset, at det billige cykeltøj ikke nødvendigvis er den billigste løsning på sigt. Assos cyketøj holder, hvis man passer lidt på det, både formen og farverne i rigtig mange år.

Assos cykeltøj holder dog ligesom alle andre typer cykeltøj ikke til at grene eller andet hiver hårdt fat i det. Derfor ser man heller ikke Assos så meget indenfor mountainbikesporten. Men hvis man kigger sig omkring indenfor landevejscykling, så vil helt sikkert spotte en eller flere cykelryttere, som vælger at bruge Assos til den daglige træning.

Assos forhandler

Her under producenten Assos finder du både en opdeling i de forskellige kategorier og en samlet oversigt over alle vores produkter fra Assos.

Hvis man vælger at købe cykeltøj fra Assos, så vælger man ikke det billigste cykeltøj, men man vælger cykeltøj af meget høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år, hvis man vasker og vedligeholder det på den korrekte måde.

Ved at vælge cykelbukser, cykeltrøjer, benvarmere og meget andet fra Assos vælger man også at være i besiddelse af cykeltøj, der har en helt optimal pasform og som er lavet nogle materialer, som man får meget svært ved at finde, hvis man senere beslutter sig for at købe billigt cykeltøj i stedet.

Assos laver både cykeltøj specielt til herrer og til damer og dette hænger rigtigt godt sammen med, at man kan forvente at cykelbukser til damer har et indlæg, der giver en optimal pasform for damer og at en mand har brug for et bredere indlæg i sine cykelbukser. Assos går rigtig meget op i at man skal have en optimal pasform og derfor finder man heller ikke unisex modeller i hverken deres cykelbukser, cykeltrøjer eller cykeljakker.

Assos er et familieejet Schweizisk firma beliggende i Lugano. Firmaet er grundlagt af den tidligere professionelle cykelrytter Toni Maier, som også er manden bag verdens første kulfiber-cykel tilbage i 1976. Gennem tiden har han opfundet flere ting til cykelbranchen bl.a. det berømte kohornstyr, men den mest revolutionerende nyhed var da han som den første brugte materialet Lycra til verden første elastiske cykelbukser. Herefter var grunden til succesen lagt.